Anika i Linea

anaBenzin umesto kerozina

Anika (1987.) iz Beograda više voli avione od automobila. Završila je Vazduhoplovno-tehničku školu i sada je student Saobraćajnog fakulteta. Planira kada završi fakultet da se zaposli u nekoj inostranoj avio kompaniji. Od posebnih znanja ističe poznavanje engleskog jezika. Visoka je 170 cm, ima 55 kg, rođena je znaku strelca. Kad je reč o odeći nosi sve što joj lepo stoji i u čemu se dobro oseća, ali elegancija i sportski stil dominiraju, kao i crna boja. Posebno joj se dopala kolekcija venčanica Darka Kostića, kojeg izdvaja među kreatorima. Iz svoje kolekcije parfema izdvaja Just Cavalli Pink, Armani Remix i Kenzo Amor. Omiljeni cvet je kala, a od životinja pas. Navija za reprezentaciju Srbije u svim sportovima, a tenis je omiljeni sport.

 

Želela bi da proputuje Severnu Ameriku. Sluša House i R´N´B. Najradije jede hranu iz jelovnika italijanske kuhinje, pije koktele i bejlis. Omiljeno voće je ananas. Srećan broj je 8. Zahir i Lemurova ljubav su knjige koje preporučuje. Omiljeni film je Zelena milja, a glumac Antonio Banderas.


Slobodno vreme provodi družeći sa drugaricama i dečkom, ali ide i na aerobik. Uspeh je ostvarenje životnih ciljeva i želja. Divi se upornim ljudima. Kad je reč o muškarcima, kaže da se sa frazom "svi muškarci su isti" ne slaže. Idealna veza je ljubav, kompromis i poštovanje. Muškarac iz snova je njen sadašnji dečko: crna kosa, taman ten, visok, ljubazan i pošten. Prijatelji kažu da je druželjubiva, zabavna, odgovorna i uporna. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Idealno mesto na kojem bi živela je negde u Španiji. Laž je ono što ne voli.

KANDIDATKINJE 2009