Jelena i Lexus

anaUrbana dinamika

Jelena (1986.) je iz Bosanskog Petrovca, u Beogradu živi i studira informatiku i menadžment – smer grafika i dizajn. Bavi se manekenstvom, završila je manekenski kurs i u Selectu i u Clicku. Ambicije su joj da bude uspešna žena u svakom pogledu. Pohvalila se da dobro kuva. Redovno ide na fitnes. Visoka je 177 cm, ima 65 kg, u horoskopu je dvostruki jarac. Voli crnu i belu boju. Modni stil je sportska-elegancija, modni kreator Luj Viton. Omiljena životinja je pas, dok cveće ne voli. Navija za Partizan. Volela bi da upozna Džoni Depa, svog najomiljenijeg glumca. Obožava putovanja i želela bi da obiđe ceo svet. Koristi internet i redovno posećuje sajtove vezane za muziku i modu. Domaći rok je muzika koju sluša. Kad je o hrani reč, obožava kinesku kuhinju i rado jede voće, najradije jagode. Srećan broj je 3, a subota je srećan dan. Nauka nad naukama je astronomija. Memoari jedne gejše i Orkanski visovi su knjige koje preporučuje, a Život je lep – film. Alexandar Dumas je pesnik kojeg izdvaja. U slobodno vreme radi sve što rade mladi... sluša muziku, druži se sa dragim ljudima.

 

Životni moto: Život je jedan... samo napred!!! Uspeh je ostati dosledan sebi i ne pokleknuti pred problemima. O muškarcima kaže da su nešto najlepše što ženi može da se desi. Njen muškarac iz snova je visok, crn, krupan, samostalan, a mora i da zna da uživa u svakodnevnim sitnicama. Idealna veza je puna prvenstveno poštovanja, pa ljubavi, strasti i dozirane ljubomore.


Prijatelji je opisuju kao tvrdoglavog jarca na kojeg mogu da se oslone u svakom trenutku. Srećnom je čine nasmejana lica ljudi koje voli. Kad bi mogla da bira, uvek bi za život izabrala urbanu sredinu. Voli da priča o životu, «često filozofiram na tu temu», kaže Jelena. Ne podnosi laž.

KANDIDATKINJE 2009