Jasna i C Klasa

anaU znaku zvezde

Jasna (1989.) je student iz Beograda, svi koji su bili na ovogodišnjem Salonu automobila nisu mogli a da je ne primete među limuzinama Mercedes-Benz u Hali 3. Visoka je 172 cm, ima 56 kg, u horoskopu je dvostruki ovan. Ambicije su joj da postane uspešna poslovna žena. Njen modni stil je elegancija, voli crvenu boju. Od modnih kreatora izdvaja Darka Kostića. Koristi parfem Escada. Omiljeni cvet je ruža, a životinja mačka. Navija za Crvenu Zvezdu i prati odbojku. Želela bi da upozna Anđelinu Džoli i da otputuje na Kubu. Ima vozačku dozvolu i rado bi vozila neki automobil koji na haubi ima Mercedesovu zvezdu.


Rado sluša muziku bez obzira koja je, a s obzirom da je uvek dobro raspoložena ne pevuši ni jednu pesmu. Najradije jede ribu i pije ceđenu pomorandžu. Omiljeno voće je breskva. Srećan broj je 25, a petak je srećan dan. Sumrak je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Ona je ta, ali obavezno gleda filmove u kojima glumi njen omiljni glumac Tom Kruz. U slobodno vreme trenira.


Najpametnije što je čula: Nemoj da pušiš. Životni moto je da bez cilja nema uspeha, a opet uspeh je ostvareni cilj. Divi se uspešnim ženama. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže: Ne može se bez njih, ali... Misli da idelna veza ne postoji. Muškarac iz njenih snova je visok, crn i zgodan. Prijatelji kažu da je tvrdoglava i iskrena. Srećnom je čine prijatelji i porodica. Beograd smatra idelanim mestom za život. Voli da priča o putovanjima. Ne voli isfolirane ljude. Plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2009