Marija i Scenic

anaHrabra komunikacija

Marija (1986.) je iz Šapca, apsolvent na KPA, majstor karatea... Ambicije su joj da upiše studije psihologije i da što više putuje. Učestvovala je na više izbora lepote, a finalistkinja je bila u izboru za Miss Dekolte i Miss Auto moto sporta. Visoka je 170 cm, ima 59 kg, u horoskopu je dvostruki strelac. Odeva se uglavnom elegantno, misli da joj najbolje odgovaraju crna i crvena boja, modni kreator Zvonko Marković. Omiljeni cvet je orhideja, a životinja mačka. Kad je reč o sportu navija za vaterpolo reprezentaciju, a bavi se karateom, plivanjem i trčanjem. Volela bi da upozna Isidoru Bjelicu. Želela bi da otputuje u Singapur i Moskvu. Internet koristi za dopisivanje, a posećuje i sajtove vezane za automobile, knjige, poznate ličnosti... Sluša rock i zabanu muziku. Najradije jede morsku ribu i pije belo vino. Omiljeno voće ananas. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Knjige koje preporučuje su Senka vetra, Idiot, 13 minuta, Ljubav u Monaku... Omiljeni filmovi su Fatalna žena i Niske strasti. Šeron Ston je njen favorit među glumcima. Slobodno vreme provodi u putovanjima, izlascima i čitanju.


Najmudrije što je čula je «Budi ono što jesi». Životni moto: Kada nešto dovoljno jako želiš i daš sve od sebe, to ćeš i postići. Za nju je uspeh biti srećan i zadovoljan, imati oko sebe pozitivne ljude, ostvariti se u karijeri. Divi se uspešnim i pozitivnim ljudima.

 

O muškarcima kaže: Malo je «pravih»! Idealna veza je ljubav, strast i poštovanje postići sa istom osobom. Muškarac iz snova je inteligentan, zreo i duhovit. Prijatelji kažu da je pozitivna i komunikativna. Srećnom je čini kada joj je dan ispunjen i kada su oko nje ljudi koje voli. Idealno mesto u kojem bi živela je Atina. Ne voli kišu, zimu i loše ljude. Ničeg se ne plaši, što je na neki način i normalno za budućeg policajca.

KANDIDATKINJE 2009