Milica i Megane Grandtour

anaVredno poznanstvo

Milica (1990.) je iz Šapca, bavi se novinarstvom i manekenstvom. Ambicije su joj da bude uspešan marketing menadžer. Od posebnih znanja navodi trbušni ples i solo pevanje. Nosi titulu Miss Šapca. Visoka je 171 cm, ima 54 kg, u horoskopu je ovan/vaga. Modni stil je sportska elegancija, a boje koje voli su crna, bela i braon. Omiljeni cvet je kala, a od životinja majmun. Prati sport, a posebno boks, fudbal i rukomet. Navija za rukometni klub Metaloplastika. Karla Bruni je neko koga bi volela da upozna. Želja joj je da otputuje na Kubu. Muzika koju sluša je rok-pop osamdesetih, a rado pevuši Samo jedan dan života i Poslednja pesma o tebi. Najradije jede voće i povrće, a pije limunadu i vodu. Omiljeno voće je nektarina. Srećan broj je 5, a sreda je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Đavo i gospođica Prim. Omiljeni film je Oči anđela, a glumac Džordž Kluni. Slobodno vreme provodi u pisanju knjiga koje planira jednog dana da objavi.
Najmudrije što je čula je da kad bi čovek tačno znao šta želi, iznenadio bi se koliko malo želja ima. Idemo dalje je njen životni moto. Uspeh je kada je čovek zadovoljan postignutim. Divi se mladim uspešnim ljudima. O muškarcima kaže: Bez njih bi svet bio tako dosadan. Idealna veza se zasniva na poštovanju i poverenju. Muškarca iz snova opisuje kao uspešnog, duhovitog i šarmantnog. Prijatelji za nju kažu: ko je ne zna skupo bi je platio, a ko je zna dao bi duplo, samo da je ne zna.
Sitnice je čine srećnom. Idealno mesto na kojem bi živela je u svakom slučaju u Srbiji. Voli da priča o maloj deci. Ne voli sujetne ljude. Plaši se ljubomornih žena.

KANDIDATKINJE 2009