Marija i Laguna Coupe

anaBrzo, ali bez krila

Marija (1989.) iz Beograda, vlasnica je frizerskog salona, završila je Školu za negu lepote. Završila je Art studio za fotomodele. Planira da otvori još jedan salon i da pobeđuje na izborima lepote, premda je ovo prvi na kojem učestvuje. Visoka je 176 cm, ima 59 kg, u horoskopu je dupli ovan. S ponosom ističe da je dobar poznavalac automobila i da ih je do sada nekoliko promenila, ovaj kupe joj je baš po meri. Kad je modni stil u pitanju, nosi sve što je u trendu, a posebno su joj privlačni modeli koje kreira Cavalli. Bela, crna i plava su boje za koje smatra da joj najbolje odgovaraju. Omiljeni cvet je ruža, a životinja majmun. Volela bi da upozna Madonu. Prati fudbal i navija za Crvenu zvezdu. Želja joj je da otputuje u London i Pariz. Grad svetlosti je idealno mesto na kojem bi živela. Redovno koristi internet i posećuje Facebook, Youtube, Google... Sluša domaću i stranu muziku, a The World is Mine je pesma koju najradije pevuši. Omiljeno voće su banane i ananas. Špagete bolonjeza najradije jede, pije koka-kolu i đus-votku. Srećan broj je 13, a subota je srećan dan. Ispovest devojke iz harema je knjiga, a Milioner film koji preporučuje. Omiljeni glumci su Bred Pit i Tom Kruz.


Slobodno vreme je rezervisano za plivanje, tenis, trčanje, šetnju, izlaske...
Najmudrije što je čula je: Kad beda uđe u kuću, ljubav izađe kroz prozor. Sve što možeš danas, ne ostavljaj za sutra, životni je moto. Za nju je uspeh: pare, slava i moć! Divi se uspešnim i karakternim ženama. O muškarcima misli sve najbolje. Idealna veza je "da se ne viđamo – samo po potrebi". Muškarac iz snova je crn, visok, crne oči...


Prijatelji kažu da je vesela, energična i komunikativna. Pare i slava čine je srećnom. Voli da priča o muškarcima. Ne voli usporenost. Ima strah od aviona.

KANDIDATKINJE 2009