Jelena i Stepway

anaRazbijena monotonija

Jelena (1988.) je beograđanka, koja se posle završene gimnazije posvetila menekenstvu. Po potrebi bavi se i glumom, a ambicije su joj da jednog dana postane prava glumica. Visoka je 176 cm, ima 54 kg, u horoskopu je strelac. Modni stil je elegantan, modni kreator je Verica Rakočević. Omiljena boja je plava, a životinja pas. Tenis i rukomet su sportovi koji je zanimaju. Navija za Crvenu Zvezdu. Od poznatih ličnosti želela bi da upozna Sindi Kraford. Španija je turistička destinacija koju će da obiđe čim joj se ukaže prilika.

 

Muzika koju sluša je strani pop i house. Pesma koju najradije pevuši je Brocken strings say it night. Najradije jede špagete i pije đus. Omiljeno voće je breskva. Srećan broj je 11, a petak je srećan dan. Slobodno vreme provodi u čitanju knjiga i šetnjama. Knjiga koju preporučuje je Deca sa stanice Zoo. Omiljeni glumac je Tom Kruz, a film – Kengur. Najmudrije što je čula je: Budi ono što jesi.


Životni moto: Samo napred, nikad ne posustaj. Uspeti u onome što voliš, je po njenom mišljenju uspeh. Divi se prirodi i svemu što je prirodno. Šta misli o muškarcima, zavisi od muškarca. Idealna veza je biti zaljubljen podjednako kao i voleti jer jedno bez drugog ne ide. Muškarac iz snova je visok, crn, plave oči i da je sportista, kaže Jelena. Prijatelji je opisuju kao duhovitu, impulsivnu, jedinstvenu i lepu. Srećnom je čini porodica. Njujork smatra za idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o muškarcima i muzici. Ne voli monotoniju. Plaši se neuspeha.

KANDIDATKINJE 2009