Deana i Smart

anaKorak na putu

Deana (1990.) koju prijatelji zovu Dexy je iz Šida, završila je ekonomsku školu i dok se priprema za studije uči strane jezike, sada su to španski i engleski. Ambicije su joj da završi Filozofski fakultet, Anglistiku i da bude profesionalni model i pevačica.
Visoka je 166 cm, ima 50 kg, u horoskopu je dupli bik. Modni stil je casual. Sviđaju joj se kreacije Versace jer su inikatne i odražavaju raspoloženje. Voli ljubičice i ljubičastu boju. Omiljena životinja je srna. Stoni tenis obožava i igra kad god joj se pruži prilika. Volela bi da upozna pevačicu Leonu Lewis, koja joj je uzor. Turističke destinacije koje čekaju da do njih stigne su Brazil, Kuba, Indija... Na internetu posećuje sve moguće sajtove, a najviše Youtube i prati muzička zbivanja. Sluša uglavnom stranu muziku, R'N'B, pop, house i elektro. Najradije pevuši pesme od Leone, a trenutno Happy No1. Najviše voli da jede palačinke, a od voća maline. Srećan broj je 8, a srećan dan 14. Preporučuje knjige Ljiljane Habjanović-Đurović, za koju kaže da je izuzetan ženski pisac. Omiljeni glumac je Sergej Trifunović, a filmovi Slumdog Millionaire i Coco Chanel.


Slobodno vreme: pevam, snimam se, plešem, tenis, druženje, zabava. Najmudrije što je čula: Ne plači i ne žali se, već shvataj. Životni moto: Nikad ne odustaj od svojih ciljeva, ono što me ne ubije to me ojača. Slušaj svoj instikt. Uspeh je kada ostvariš svoj san, moj san je da budem poznata i smatraću za uspeh kad taj san ostvarim. Divi se ljudima koji hrabro koračaju kroz život, koji se bore uprkos preprekama. O muškarcima kaže: širok pojam, ima ih više vrsta. Idealna veza je da jedno drugo razumemo, da se upotpunjavamo, bez ljubomore, veza izgrađena na poverenju. Muškarac iz snova je visok, crn, zgodan, lep, šarmantan i duhovit i inteligentan – naravno. Prijatelji kažu da je uvek za izazove, opuštena., druželjubiva. Srećnom je čine male stvari, sitnice koje joj neko priredi, kako bi je oraspoložio, misao da ima uz sebe ljude koje je vole. Idealno mesto na kojem bi živela su Karibi. Voli da priča o muzici, modi, stilovima. Ne voli licemerje, dvoličnost i aroganciju. Plaši se velikih insekata, posebno letećih.

KANDIDATKINJE 2009