Miroslava i Quasqai

anaSamba pa on

Miroslava-Mila (1986.) je iz Boleča kraj Beograda, student je beogradske Poslovne škole. Kaže da lepo peva i planira da se bavi pevanjem. Visoka je 178 cm, ima 57 kg, u horoskopu je ovan/riba. Odeva se i sportski i elegantno, ali bolje se oseća u elegantnim kombinacijama. Prati svet mode i uvek je u trendu modnih dešavanja. Boje koje najradije nosi su siva, roza i crna. Omiljeni cvet je ruža, a među životinjama su to konj i delfin. Navija za Partizan, a omiljeni sport je košarka. Volela bi da upozna Sergeja Trifunovića. Brazil je zemlja koju bi želela da otputuje, ali kada bi postojala mogućnost tamo bi rado i živela. You-tube je sajt na koji najčešće ide kada je na Internetu. Ima vozačku dozvolu, a automobil uz koji se fotografisala volela bi i da ima. Kada je reč o muzici, sluša sve i stranu i domaću. Najradije jede ribu i pije koka-kolu. Trešnje i jagode su njeno omiljeno voće. Srećni brojevi su 7, 4 i 9, a petak je srećan dan.

 

Preporučuje da se pročita Hazarski rečnik, njenog prezimenjaka Milorada. Nauka nad naukama su psihologija i fizika. Privlači je Sokratova filozofija. Taksi 3 je film koji joj se posebno dopao. Slobodno vreme koristi za aerobik i pevanje.


Životni moto: Sve se može kad se hoće. Divi se poslovnim i vrednim ljudima. O muškarcima misli sve lepo i gleda ih sa pozitivne strane. Kada je reč o idealnoj vezi, nema ništa konkretno što takvu vezu određuje. Muškarac iz snova crn, zabavan i pametan. Prijatelji kažu da je zabavna i dobra. Srećnom je čini sunčan i lep dan. Voli da priča o muzici. Ne voli namrgođene ljude.

KANDIDATKINJE 2009