Zorana i Accord

anaPrijateljski susret

Zorana (1988.) je iz Zemuna, završila je Turističku školu i sada studira i radi promocije. Završila je manekenski kurs u agenciji Elite. Bila je finalistkinja u izboru za najlepšu hostesu ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu. Visoka je 175 cm, ima 58 kg, u horoskopu je devica/bik. Planira da završi fakultet i da otvori svoju turističku agenciju i da putuje, putuje... Prvo bi posetila Maroko. Jeans je garderoba koju najviše voli da nosi. Omiljene boje su roza, plava i crvena. Orhideja je omiljeni cvet, a na pitanje o životinjama, kaže: kuca i zeka. Košarka je sport koji prati, navija za Zvezdu (fudbal). Želja joj je bila da upozna Noleta i Milana Kalinića i ispunila se. Na Internetu obavezno posećuje You-tube i Facebook. Muzika: narodna, zabavna, house... sluša sve, a pevuši Drugarice od Severine i Nedostaješ od Dina Merlina. Najradije jede brzu hranu, šiš i pije koka-kolu, ali i mamina kuhinja je mmm...

Breskve i lubenice su omiljeno voće. Srećni brojevi su 9 i 21, a sreda je srećan dan (na taj dan je rođena). Blago cara Radovan, Jovana Dučića je knjiga koju preporučuje. Kad porastem biću kengur i Bendžamin Baton su njeni omiljeni filmovi, a Nikola Simić i Sergej Trifunović, glumci. Budi ono što jesi je najmudrije što je čula. Slobodno vreme provodi sa najboljim prijateljima u šetnji, na izletima i ispijanju kafa.
Životni moto: Nikad ne odustaj. Uspeh je postati uspešan u svom poslu i ostati dobar i normalan čovek. Divi se uspešnim, inteligentnim i kulturnim osobama. Za muškarce kaže da ne postoji savršen, kao ni idealna veza. Muškarac iz snova: Što se mene tiče ne mora da bude lep, ali šarmantan, duhovit, zabavan i pažljiv je moj ideal. Prijatelji je opisuju kao šašavu i luckastu, ali je svi smatraju dobrim prijateljem. Srećnom je čine sopstveni uspesi, kao što je položen ispit ili zanimljiv posao. Volela bi da živi negde na moru. Voli da priča o vezama, poslu, svojim prijateljima, porodici... Ne voli kada se oseća usamljeno i depresivno. Plaši se lifta.

KANDIDATKINJE 2009