Sanja i Forester

anaDrvoseča i princeza

Sanja (1991.) je iz Obrenovca gde ide u srednju ekonomsku školu, a pored toga bavi se manekenstvom za šta se i obučila u nekoliko agencija. Zna dobro da igra. Ambicije su joj da kao manekenka napravi karijeru u inostranstvu. Učestvovala je u nekoliko izbora lepote, ali kako kaže nisu bili naročito medijski propraćeni. Visoka je 181 cm, ima 60 kg, u horoskopu je riba/škorpija. Modni stil je glamurozan, omiljena boja crna, modni kreator Vera Radović. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja delfin. Bavi se fitnesom, prati košarku i navija za Zvezdu. Volela bi da upozna manekenku Karolinu Kurkovu. Želja joj je da poseti Španiju. Na internetu najviše gleda sajtove o modi i modelima. Ima vozačku dozvolu, a kaže da bi joj dobro došao i neki automobil.

 

Sluša stari rok i haus. Nikad ti i ja, pesma je koju najradije pevuši. Najradije jede ribu i pije belo vino, a omiljeno voće je ananas. Srećan broj je 8, a srećan dan je petak. Omiljeni glumac je Džon Travolta. Dama s kamelijama je knjiga koju preporučuje. Slobodno vreme provodi u slušanju muzike, druženju i izlascima. Najmudrije što je čula je: Ne radi drugima što ne voliš sebi. Životni moto: Budi ono što jesi. Uspeh je da bude bogata i poznata. Divi se ljudima koji se sami bore za svoj uspeh, a ne da ih neko gura.

 

Za muškarce kaže da su uglavnom u svakom pogledu bolji od žena. Idealna veza je duga, bez svađa i bez varanja. Muškarac iz snova je dobar, pametan, zanimljiv, šarmantan, visok i crn. Prijatelji kažu da je ambiciozna i zanimljiva osoba i da svakog ispoštuje. Srećnom je čine male stvari. Idealno mesto na kojem bi živela je Krf. Voli da priča o modi, manekenstvu, izlascima i momcima. Ne voli prevaru, laž, nepoštovanje i zavidne devojke. Plaši se samoće.

KANDIDATKINJE 2009