Goca i Audi A6

anaImam ono što volim

Goca (1983.) je inženjer elektronike i manekenka iz Beograda. Zanimljivost predstavlja to što kandidatkinje u ovom izboru fotografišemo uz automobile koje nam uvoznici stave na raspolaganje, ali ovog puta je novi A6 bio lično Gocin. Ona se pored manekenstva bavi i plesom, organizacijom revija i promocija i slikanjem. Bila je Misis Universe 2008 za Srbiju. Visoka je 175 cm, ima 52 kg, u horoskopu je jarac/devica. Ima velike ambicije i planove u oblasti mode. Modni stil je šarenolik, boje su roza i tirkizno plava. Pored dosta naših modnih kreatora, dopadaju joj se modeli sa znakom Paul Gaultier. Omiljeni cvet je narcis, a od životinja jagnje, pile, kuca... Navija za reprezentaciju Srbije u svim sportovima, a bavi se plivanjem. Želela bi da otputuje na Maldive. Najradije sluša instrumentalnu muziku. Omiljeno voće su jabuke, a rado jede slatkiše i booster. Srećan broj je 13, a nedelja je srećan dan. Najveća tajna, Danijela Ajdena je knjiga koju preporučuje. Omiljeni glumci si Kevin Kostner i Dragan Jovanović, a film Osveta. Slobodno vreme provodi u prirodi i šetnji.
Životni moto: Ne poželi ono drugima što ne bi oni tebi. Divi se pozitivnim ljudima. Uspeh je sreća i ljubav. O muškarcima kaže da mogu da ulepšaju, a unakaze svet...
Idealna veza je puna poštovanje, razumevanja, strpljenja i ljubavi. Muškarac iz snova je pozitivan i uspešan. Prijatelji je opisuju kao veselu i pozitivnu osobu. Srećnom je čine ljudi koje voli. Za idealno mesto na kojem bi živela ne može da se odluči jer ih ima više. Voli da priča o lepim stvarima. Ne podnosi dvoličnost i umišljenost. Plaši se bolesti i rata.

KANDIDATKINJE 2009