Marina i Avensis

Srećna kombinacija

Marina (1990) ovog leta je završila srednu dizajnersku školu i sprema se da postane student Više poslovne škole. Maki, kako je zovu prijatelji, planira da ima svoj fitnes centar i salon lepote. Kao posebna znanja navodi kompjutere i ples. Visoka je 177 cm, ima 62 kg, u horoskopu je blizanac/jarac. Do sada nije učestvovala na izborima lepote, ali pošto se u našem izboru fotografisala prva i to uz NetAuto 2009, ubeđena je da ulazi u finale!


Odeva se sportski-elegantno, dopadaju joj se kreacije Darka Kostića. Voli crnu, belu i roza boju. Omiljeno cveće su kale i ruže, a kad bi bila u prilici u kući bi joj se našli kuca, maca i majmun. Madona je osoba koju bi rado upoznala. Ima vozačku dozvolu i vozi automobil, ali u Kankun, omiljenu destinaciju ipak bi otputovala avionom. Sluša haus i pop, a najradije pevuši pesmu Još ti se nadam, Emine Jahović.


Omiljeno voće su jabuke, a kad je reč o hrani, to je italijanska kuhinja. Srećan broj je 8, a sreda i petak su srećni dani. Preporučuje film Ti si mi sve i knjigu Opsesivna ljubav, Liz Hotikson. Omiljeni glumac je Antonio Banderas. Slobodno vreme provodi za kompjuterom i u šetnji. Najmudrije što je čula je: Suština života je biti srećan! Životni moto je da bude srećna i uspešna, a ovo drugo će biti kada se srećno uda i ima mnogo dece. Divi se srećnim ljudima. Idealna veza je kada niko nije ljubomoran i da postoji tolerancija. Muškarac iz snova je visok, crn, komunikativan, dobar, nežan, pažljiv...


Prijatelji bi je opisali kao veselu i komunikativnu. Idealno mesto na kojem bi živela je negde u Americi. Voli da priča o muzici i garderobi. Ne voli isfolirane ljude. Plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2009