Vesna i Bravo

anaSreća u objektivu

Vesna (1990.), koju zovu i Veca i Veki i Veštica je iz Zadra, živi u Beogradu i studira Ekonomiju. Plan joj je da diplomira i da se dobro uda. Visoka je 170 cm, ima 52 g, u horoskopu je vodolija/ovan. Posebna znanja i veštine koje poznaje su ples, različiti sportovi i pevanje. Odeva se sportski i mnogo joj prija kada je na odeći znak D&G i neka od boja: roze, ljubičasta, crna, plava, žuta... Parfemi koje koristi su La Coste – Touch of Pink i Armani Code. Obojka je sport kojim se bavi. Navija za fudbalere Crvene Zvezde. Omiljeni cvet je bela ruža, a životinje lav i mačka. Volela bi da upozna Natašu Stoičević.

 

Dubai i Kuba su mesta na koja bi želela da otputuje. Na internetu najčešće posećuje Facebook. Muzika koju sluša je house, domaća i strana zabavna. Najradije jede lignje i pije koka-kolu, a omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 8, a subota je srećan dan. Ana Karenjina i 11 minuta su knjige koje preporučuje. Među pesnicima i filozofima opredelila se za Jovana Dučića. Nauka nad naukama je sociologija. Omiljeni film je Titanik, a glumica Anđelina Džoli.

 

Slobodno vreme provodi u vožnji rolera i trčanju. Vesnin životni moto je: Jedan je život! Uspeh je kada se ostvare zamišljeni ciljevi. Stil je skladno oblačenje. O muškarcima kaže da ne može ništa da kaže jer zavisi od osobe do osobe. Muškarac iz snova je pažljiv, iskren, veran, lep i zgodan. Idealna veza je brak. Prijatelji kažu da je pozitivna, druželjubiva, iskrena... pravi prijatelj.
Srećnom je čini porodica, prijatelji, ljubav, muzika, ples i slikanje. Voli da priča o svemu. Ne voli neiskrenost, dvoličnost i laži.

KANDIDATKINJE 2009