Anja i Scenic Grand

AnjaAnja Stanić (1989.) je iz Beograda, po zanimanju je diplomirani bankar, međutim više joj se dopada marketing i time se uspešno već duže vremena bavi. Pored redovnog posla stiže da dosta vremena posveti i sebi i svom izgledu, a odlazi i na ples. Završila ja UMS-ov manekenski kurs. Ambicije i planovi sada su usmereni na to da položi vozački ispit. Visoka je 176 cm, ima 55 kg, u horoskopu je vaga / škorpija. Modni stil je cassual, modni kreatori Dolce i Gabbana. Obožava crnu boju i orhideje. Omiljena životinja je mops. Parfem koji koristi Alien. Volela bi da upozna Viliama Levija. Ne prati sport, ali je zakleti zvezdać. Kad je reč o putovanjima, kaže da je svaka destinacija prelepa za sebe, ali zavisi sa kojom osobom putuješ! Kada je na Internetu onda su to najčešće modni blogovi. Muzika koju sluša je r’n’b. pesme koje najradije pevuši su iz repertoara Kenny Westa.
Italijanska kuhinja nudi ono što joj najviše odgovara. Nema omiljeno voće jer ga uopšte ne jede. Pije koktele.
Srećan broj je 24, a u srećne dane ne veruje. 50 Shades of Grey je knjiga koju preporučuje. Misli da nije čula ništa toliko mudro, vredno pomena i pamćenja.
Omiljeni film je indijski ljubavni, naslov je Fanna, a omiljeni filmski glumac je Michael Douglas. Kada ima slobodnog vremena uživa sa prijateljima u šetnji.
Životni moto: Sve ili ništa. Uspeh je vladati sobom i svojim željama. Divi se svojoj poorodici koju voli najviše na svetu. O muškarcima ne misli ništa jer je svako priča za sebe. Idelna veza je ona u kojoj je trenutno, ne može se rečima opisati. Svog muškarca iz snova opisuje kao pametnog, pažljivog, visokog i najbitnije – iskrenog!. Prijatelji bi je opisali kao neobičnu u svakom pogledu. Srećnom je čini uspeh drugih ljudi. Na pitanje o idealnom mesto na kojem bi živela, odgovvara da ne bi menjala Beograd. Voli da priča o svim temama sa različitim sagovornicima. Ne voli laži i prevare. Plaši se zatvorenog prostora.

KANDIDATKINJE 2013