Ana i Clio4

AnaAna Brakus (1990.) iz Beograda, završila je srednju školu za negu lepote, a posebno izdvaja veštine u kulinarstvu i u dizajniranju odeće. Kao mala trenirala je tenis, a sada se rekreativno bavi fitnesom. Radi kao scenski šminker i volela bi da se što više usavrši u svojoj oblasti.
Visoka je 173 cm i ima 57 kg. U horoskopu je devica. Odeva se elegantno, voli sve boje da nosi, a omiljena kreatorka je Biljana Tipsarević. Omiljeni cvet joj je crvena ruža, a životinja koju voli je pas. Parfem koji koristi je Guci Gilti. Volela bi da otputuje na Sejšele.
Najčešće posećuje modne i muzičke sajtove, a volela bi da upozna Megan Fox. U slobodno vreme sluša haus muziku. Često pevuši pesmu Tarapana od Severine.
Njen srećan dan je petak, a broj 8. Omiljeni film je Tri metra iznad neba, a glumca kojeg voli je Ričard Gir. Knjiga koju preporučuje je Od kako sam se zavolela, volim. Uživa u kineskoj hrani i u koktelu Plava laguna. U slobodno vreme voli da trenira, da putuje i da se druži sa prijateljima.
Njen životni moto je kakve su ti misli, takav ti je život. Najmudrije što je čula je ono što te ne ubije, to te ojača. Kada bude ostvarila svoje ciljeve to će smatrati svojim uspehom.
Divi se sposobnim i nezavisnim ženama. Idealna veza za nju je veza koja je zasnovana na poverenju i poštovanju. O muškarcima misli da im nikada ne treba verovati. Njen muškarac iz snova treba da bude markantan, sposoban i ozbiljan. Srećnom je čine sitnice koje joj ulepšavaju i dopunjuju život. Prijatelji bi je opisali kao perfekcionistu, kreativnu i druzeljubivu. Idealno mesto gde bi živela je Barselona. Voli da priča o modi, izlascima i putovanjima. Pale je egzotične destinacije u dobrom društvu. Ne voli lažne prijatelje. Plaši se bolesti.

KANDIDATKINJE 2013