Ana i Toyota GT86

AnaAna Nikolić (1988.) iz Zaječara, živi u Beogradu, završila je srednju medicinsku školu, međutim ima druga interesovanja i sada je apsolvent na Pravnom fakultetu. Služi se engleskim jezikom.
Završila je manekenski kurs, visoka je 175 cm, ima 58 kg. U horoskopu je ovan/vaga. Učestvovala je u više izbora lepote, izdvaja pobedu u izboru za najlepšu hostesu Beogradskog međunarodnog sajma automobila 2013. godine, zatim bila je pratilja na izboru za mis Timočke krajine, finalistkinja u izboru za mis SCG 2006. godine…
Odeva se elegantno, preferira crnu i roze boju, omiljeni modni kreator je Gucci. Voli životinje, posebno mačke i tigrove, omiljeni cvet je kala. Volela bi da otputuje na Kubu. Najčešće posećuje modne sajtove i one zabavnog karaktera. U slobodno vreme sluša haus, pop, ali i stare narodne pesme. Najradije pevuši pesmu od Adel - Hiding my heart. Kad je reč o hrani jede kinesku hranu, pije koktele, a banane su joj omiljeno voće. Srećan broj je 7, a dan četvrtak. Omiljeni film je August rush, a omiljeni glumci su Tom Kruz i Mel Gibson. Preporučuje da pročita Priručnik za ratnika svetlosti koju je napisao Paulo Koeljo, a to je ujedno i ličnost koju bi želela da upozna.
Njen životni moto je nikad ne reci nikad, a najmudrije što je čula je latinska sentencija Cogito ergo sum. Uspehom smatra da spozna sebe i da uživa u životu.
Divi se hrabrim i odvažnim ženama. Smatra da idealna veza ne postoji, jer u životu nije ništa idealno. Njen muškarac iz snova bio bi šarmantan, duhovit, nasmejan, stabilna ličnost. Srećnom je čine dobri ljudi, prijatelji i porodica. Ideealno mesto na kojem bi živela je kućica na plaži. Prijatelji bi je opisali kao pozitivno ludu osobu, vedrog duha, uvek spremnu za izlaske i provod. Voli da priča o knjigama, muzici i muškarcima, ne voli loše i negativne osobe. Plaši se insekata.

KANDIDATKINJE 2013