Sonja i Corsa

SonjaSonja Trnovac (1992.) je iz Pančeva, završila je srednju ekonomsko-menadžersku školu i sada studira. Bavi se modelingom i radi kao hostesa i promoterka. Učestvovala je na raznim takmičenjima lepote, a najdraža joj je titula Miss dekolte 2012 koju je osvojila u oštroj konkurenciji. Visoka je 169 cm, ima 55 kg, u horoskopu je jarac / ribe. Poseduje različita znanja, kao što je masaža, kulinarstvo…
Ambicije su joj da završi fakultet i da nađe neki dobar posao u struci. Modni stil joj zavisi od raspoloženje, ali je uvek urban i uvek mora da bude nešto u tirkiznoj boji. Modni kreator je Versaće, a i parfeme koje koristi iz linije su Versaće. Ne voli cveće, ali zato su joj drage sve životinje. Kick box je njen omiljeni sport, navija za Partizan. Volela bi da upozna Antonia Banderasa i da otputuje u Indiju. Ne koristi često internet, ali posećuje facebook.
Kad je o muzici reč i to zavisi od raspoloženja, najradije sluša pop, ali ozbiljnu muziku nikad ne sluša. Don’t Stop Music od Rihanne najradije pevuši. Najradije jede specijalitete italijanske kuhinje – paste na sve načine, pije belo vino, a omiljeno voće je mango.
Broj 4 joj simbolizuje sreću, dok je sreda dan za koji veruje da je srećan. Hiljadu čudesnih sunaca je knjiga koju preporučuje. Možete reći da ste jaki ukoliko ste u stanju da razlomite čokoladu u komade vlastitim rukama, a zatim da pojedete samo jedan komadić - najmudrije je što je čula. Omiljeni film je Veliki Getsbi, a filmski glumac – Džoni Dep.
Slobodno vreme provodi u teretani i sa prijateljimau gradu. Životni moto: Kakve su ti misli, takav ti je život. Na pitanje šta je za nju uspeh, kaže: da je ostvarenje svih želja i ambicija. Divi se upornosti i sposobnosti. Neophodni su – kaže o muškarcima. Idelna veza zasniva se na poverenju, iskrenosti i strasti. Za tip idelanog muškarca po njenim kriterijumima, kaže da ga nema ni u snovima. Prijatelji je opisuju kao komunikativnu i uvek raspoloženu za dobro zezanje. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Palma de Majorka je idealno mesto na kojem bi živela. Ne voli neiskrene ljude i lažne moraliste. Plaši se Boga.

KANDIDATKINJE 2013