Marija i Fluence

MarijaMarija Baćić (1989.) je iz Zemuna, završila je Pravno-poslovnu školu, studira na Filološkom fakultetu. Završila je manekenski kurs, bavi se modelingom i radi kao voditelj. Od posebnih znanja izdvaja ples i kompjutere. Ambicije su joj da završi fakultet i da se ostvari u marketingu. Učestvovala je na raznim izborima lepote, bila je Miss u venčanicama i za 3f modele.
Visoka je 166 cm, ima 49 kg, u horoskopu je vodolija / lav. Modni stil je elegantan, modni kreatori Suzana Perić i Jimmy Choo. Parfemi koji koristi su Kenzo Amor i Hugo Boss Orange. Voli belu, bež i ljubičastu boju, od cveća – kale i ruže, a od životinja – pse, mačke, zmije i rakune. Bavi se fitnessom. Omiljeni sport je fudbal i MMA. Navija za fudbalski klub Barselona. Volela bi da upozna egipatsku Kleopatru. Želja joj je da otputuje na Cubu i u Španiju, Francusku, Polineziju… Modni, muzički i storijski su sajtovi koje posećuje.
Muzika koju sluša je rok – ex yu i strani, house i pop. pesma koju najradije pevuši je National Authem – Lana del Rey. Maline, jagode, trešnje i ananas su omiljeno voće, a najradije jede jela italijanske kuhinje i pije somersby i vodu. Srećni brojevi su 13 i 27 i kaže da su joj svi dani srećni.
Preporučuje knjigu Devičanski plavo od Trejsi Ševalije. Najmudrije što je čula: Glup si dokle god krećeš od sebe. Omiljeni filmovi Notebook, Green Street Hodigans, Dirty Love, a gluma Johny Depp. U slobodno vreme ide u šetnju, na ples i čita. Živim za trenutke, njen je životni moto.
Uspeh je postaviti jasno svoje ciljeve i ne odustajati, ispuniti većinu i ostvariti se u životu. Divi se životinjama i prirodi. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže: potrebni su. Idelna veza je razumevanje, poštovanje, malo ljubomore, ljubav i strast. Muškarca iz snova mora da ume da je isprati i razume.
Prijatelji kažu da je različita. Srećnom je čini rad sa drugima i životinje. Voli da priča. Ne voli napadne ljude i ljude koji maltretiraju životinje. Plaši se igli i samoće.

KANDIDATKINJE 2013