Tiijana i Suzuki SX4

TiijanaTijana Rajković (1988.) je iz Beograda i to sa Voždovca gde živi već nekoliko pokolenja njenih predaka. Studira Menadžment za hotelijerstvo i turizam i planira da se jednog dana, po završetku studija bavi hotelijerstvom. Ambicije su da jednog dana ima svoj hotel na Ibici. Dobar je poznavalac računarskih programa. Završila je manekenski kurs.
Visoka je 174 cm, ima 60 kg, u horoskopu je devica/jarac. Omiljena boja je crna, modni stil – casual i elegantan, modni kreatori Roberto Cavalli i Gucci. Parfem koji koristi je Gucci Premiere. Omiljeni sport je plivanje. Navija za fudbalere i košarkaše Partizana. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas. Volela bi da upozna Antonia Banderasa. Sajtovi koje posećuje za temu imaju modu i turizam. Želela bi da otputuje u Rio de Ženeiro.
Kad je reč o muzici sluša house, a kada pevuši to je obično neki aktuelni hit.
Najradije jede jela italijanske kuhinje, a pije koktele. Omiljeno voće su breskve. Srećan broj je 3, a petak je srećan dan. Slobodno vreme posvećuje manekenstvu.
Knjiga koju preporučuje je Davinčijev kod. Omiljeni glumac je, već pomenuti Antonio Bandesras, a Desperado. Najmudrije što je čula je: Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Životni moto: Nikad ne razmišljaj šta možeš da izgubiš ako pokušaša, već šta možeš da postigneš. Uspeh je emotivna ispunjenost i ostvareni životni ciljevi. Divi se uspešnim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže da ima i dobrih i loših, kao i žena uostalom, ali bitno je da umeš da proceniš kvalitetnu osobu.
Idealna veza su isli ili slični pogledi na život i dobra komunikacija. Muškarac iz snova mora da ima ono «nešto» zbog čega joj se baš on sviđa. Prijatelji kažu da je komunikativna, perfekcionista, iskrena, ali ponekad namćorasta. Srećnom je čini ljuba, putovanja i prijatelji. Voli da priča o svemu... Ne voli dvolične ljude, a plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2013