Vesna i Peugeot 301

VesnaVesna Gligorić (1987.) je iz Šapca, završila je ekonomsko-trgovinsku školu, radi kao promoterka, hostesa i profesionalni fotomodel. Završila je manekenski kurs i učestvovala na mnogo takmičenja lepote, od kojih ističe da je bila Devojka časopisa CKM i prva pratilja Miss dekolte. Od posebnih znanja navodi glumu i orijentalni ples. Ambicija joj da napravi profesionalnu karijeru kao model.
Visoka je 170 cm, ima 61 kg, u horoskopu je lav / devica. Kada je reč o odevanju, kaže da je njen stil sportska elegancija. Modni kreatori Suzana Perić i Donatela Versaće. Voli orhideje, pse i aristokratsku plavu boju. Parfem koji koristi je Celvin Clain.
Od sportova prati odbojku i navija za Crvenu Zvezdu. Na internetu posećuje sajtove čija su tema moda, automobili i muzika. Ima vozačku dozvolu i rado bi vozila baš ovakav Peugeot 301, sa kojim je ostvarila relaciju koje će se sećati.
Sluša i narodnu i zabavnu muziku, važno je da je veselo. Pesma koju pevuši je od Amadeus benda – Nije svejedno.
Pravi je gurman, obožava srpske specijalitete od mesa, ali dopada joj se i italijanska kuhinja. Pije francuska penušava vina. Jabuke i jagode su njeno omiljeno voće.
Srećni dani su subota i nedelja, a brojevi 6, 8 i 17. Preporučuje knjige sestara Bronte, posebno Orkanske visove.
Mala noćna muzika je njen omiljeni film, a omiljeni glumac je Pirs Brosnan. Slobodno vreme provodi u putovanjima i upoznavanju novih ljudi. Kad je u prilici ide na plivanje.
Životni moto: Važno je imati cilj i biti istrajan. Za nju je uspeh da napravi karijeru u poslovnom poslu modelinga i glume. Divi se samo ostvarenim ličnostima.
Za muškarce kaže da je bez njih život kazna, a sa njima još veća. Idealna veza je bez obaveza, da partner ne bude opterećenje drugom u ostvarivanju njegovog cilja. Muškarac iz njenih snova je visok, crn, inteligentan, lep i zgodan. Prijatelji kažu da je ona osoba bez koje svaki dan kao da nije ni svanuo. Srećnom je čini iskreno prijateljstvo i verna ljubav.
Voli da priča o modi, filmu i igri. Ne voli laži i prevare. Plaši se lažnih drugarstava i prijatelja.

KANDIDATKINJE 2013