Saša i Spark

SašaSaša Popadić (1989.) je iz Beograda, završila je Fakultet za kulturu i medije i stekla zvanje menadžer u medijima. Plan je da se za posli u struci i da napreduje ka vrhu. Na pitanje o posebnim znanjima i veštinama, nabraja: ples, jezici, kompjuter... Završila je manekenski kurs u agenciji Klik. Visoka je 172 cm, ima 64 kg, u horoskopu je dupli blizanac.
Modni stil je mešavina sportskog, elegantnog i urbanog, kreator darko Kostić, a kad je reč o bojama: sve, što šarenije. Voli ruže, konje i pse. Koristi parfeme sa znakom Karolina Herera. Navija za Crvenu Zvezdu – fudbal, košarka i vaterpolo. Skijanje je omiljeni sport. Želja joj je da upozna Tonija Cetinskog. Kuba je turistička destinacija na koju bi rado otputovala. Sajtovi koje posećuje su informativni i oni vezani za modu. Sluša domaći pop, House i R'N'B, a pevuši pesme iz Cecinog repertoara.
Najradije jede meso – pečenje, roštilj sa pomfritom i pije pivo i mleko. Omiljeno voće su breskve.
Srećan broj je 12, a sreda je srećan dan. Crveni šator je knjiga koju preporučuje. Kad je film u pitanju – Forest Gamp, a glumac Džoš Hartner. Slobodno vreme: sluša muziku, sređuje nokte, gleda krimi serije...
Ako nije sve kako treba, onda još nije kraj – najmudrije je što je čula. Životni moto: Što ne možeš danas ostavi za sutra. Ostvariti se na svim poljima u životu: na poslovnom planu, porodica i prijatelji – potpuni je uspeh u životu. Divi se požrtvovanim ljudima. Za muškarce kaže da su nepredvidljiva stvorenja, sebična... trenutno misli sve najgore. Onaj iz snova je visok, šarmantan, pametan, duhovit, elokventan i spontan.
U idealnoj vezi postoji razumevanje sa obe strane, neizmerna pažnja, poštovanje, poverenje. Ništa nije idealno, ali može da bude lepo.
Srećnom je čine njeni prijatelji koji je opisuju kao uvek nasmejanu i vedru osobu, koja po nekad zna da plane... i po malo šašavu. Idealno mesto na kojem bi živela je ovo gde trenutno živi. Voli da priča o modi o ko se kako obukao. Ne voli dvolične i neiskrene ljude, bus plus kontrolu i komunalce. Plaši se mraka, starosti i neuspeha.

KANDIDATKINJE 2013