Nina i Captur

NinaNina Stepanović (1992.) je iz Beograda student Visoke medicinske škole. Planira da jednog dana postane glavna medicinska sestra. Kada je reč o posebnim znanjima i veštinama to su pevanje, jahanje, kuvanje… Učestvovala je u nekoliko izbora lepote i bila finalista.
Visoka je 172 cm, ima 57 kg, u horoskopu je lav / rak. Modni stil je sve ono što je u trendu, nije se još pronašla.
Modni kreator Dolče i Gabana. Voli crnu i crvenu boju. Parfem koji koristi je Chanel 5. Omiljene životinje su pas i konj. Od sportova najviše je zanimaju konjički jer se i sama bavi jahanjem. Navija za odbojkaše Crvene Zvezde. Želela bi da otputuje u Francusku. Od poznatih ličnosti koje bi volela da upozna to je Johnny Depp. Kada je reč o internetu posećuje uglavnom sajtove na kojima može da gleda filmove ili sluša muziku. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil, kaže da je saputnici hvale kako je dobar vozač.
Uglavnom sluša trance i house, ali izbor vrlo često zavisi od situacije. pesma koju najradije pevuši je Never Let Me Go – Lana Del Rey. Najradije jede piletinu, pije sok od borovnice, a pomorandže su joj omiljeno voće. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Nesavršena devojka, a film Bekstvo iz Šošenka.
Omiljeni filmski glumac je Johnny Depp.
Najmudrije što je čula je: Ćutanje je zlato. Slobodno vreme provodi sa dragim ljudima. Divi se drugačijim ljudima, danas je to hrabrost. Životni moto joj je da uvek bude pozitivna. Uspeh je kada si 100% srećan, premda može i 95%! O muškarcima trenutno ne misli ništa lepo. Muškarac iz snova je fizički ne zanima, mora da ima nešto u glavi, da bude sposoban i osećajan. Idelna veza je poverenje, poverenje i samo poverenje.
Prijatelji bi je opisali verovatno kao brbljivu, brzopletu i pozitivnu osobu. Srećnom je čini ljubav koju daje. Idealno mesto na kojem bi živela je negde gde je uvek toplo. Voli puno da priča o svemu. Ne voli glupost. Plaši se starosti i samoće.

KANDIDATKINJE 2013