Endži i Hyundai i30

AnđelaAnđela Vlahović (1990.), koju zovu Endži, iz Prijepolja, živi u Beogradu. Student je na fakultetu za medije i komunikacije.
Visoka je 170 cm, ima 57 kg, u horoskopu je škorpija/rak. Završila je manekenski kurs i učestvovala na izboru za Miss automobila. Bavi se slikarstvom i fotografijama koje sređuje u photoshop-u. Njeni planovi su da postane uspešni pr menadžer.
Odeva se urbano, ali i elegantno, a najviše voli Herres i Viviane Westwood modne kreacije. Omiljeni sportovi su joj mačevanje i plivanje. Njene omiljene boje su crna i bela, a cvet ruža. Pas je njema omiljena životinja, a ujedno i kućni ljubimac. Volela bi da otputuje na Boru Boru i u Abu Dabi. Osobe koje bi volela bi da upozna su Irina Shajk i Šešelj. Sajtove koje najčešće posećuje su Blic, Telegraf, Tračara. Volela bi da vozi automobile marke Audi i R8.
Muzika koju sluša u slobodno vreme uglavnom je strana kao na primer rnb, haus i rock, a One day baby je pesma koju najradije pevuši. Voli da jede paste, ribu, ćuretinu, a od voća ananas i banana, dok je vino njeno omiljeno piće. Srećan broj je 5, a dan petak. Omiljeni film je Fanna, a glumac je Alexander Skarsqard.
Knjige koje preporučuje su Tajna, 11 minuta i Kakve su ti misle takav ti je život.
Ne treba ići kroz život, već rasti kroz isti je najmudrije što je čula. Njen životni moto: Veuju da je život vredan življenja i tvoje verovanje će pstati činjenica. Za nju je uspeh ostvariti se na svakom polju, poslovnom, porodičnom. Divi se ljudima koji se trude da uspeju u životu.
O muškarcima misli da su divna stvorenja,ali da ih danas ima malo koji su kvalitetni. Za nju je idealna veza gde su oba partnera ispunjena, zadovoljna, da postoji razumevanje, poverenje i poštovanje. Muškarac iz snova trebao bi da bude romantičan, inteligentan, dobar, sposoban, duhovit, zgodan, da ima plave oči. Srećnom je čini vreme provedeno sa dragim osobama. Pariz je idealno mesto na kome bi živela. Prijatelji bi je opisali kao vrednu, ambicioznu i požrtvovsnu osobu. Voli da priča o modi i o životu. Ne podnosi laž, nepravdu i neljude. Plaši se Boga.

KANDIDATKINJE 2013