Aleksandra i Toyota Auris

AleksandraAleksandra Šestić (1993.) koju zovu Sandra, iz Beograda, završila je sportsku gimnaziju, a trenutno je student i bavi se modelingom. Kao mala trenirala je kik boks. Volela bi da nastavi svoju karijeru u inostranstvu i da tamo postane uspešna u modelingu.
Visoka je 167 cm i ima 52 kg. U horoskopu je vodolija/vaga. Odeva se elegantno, voli roze boju, a omiljena kreatorka je Viktorija Bekam. Omiljeni cvet joj je orhideja, a životinja koju voli je tigar. Parfem koji koristi je Guci Gilti. Volela bi da otputuje na ostrvo Bora Bora.
Najčešće posećuje sajtove društvenog karaktera. Volela bi da upozna Ivanu Stanković. Automobil koji bi volela da vozi je Lamborghini Gallardo. U slobodno vreme sluša stari pop, hip hop i muziku iz devedesetih. Često pevuši pesmu Snap grupe Beauty queen.
Njen srećan dan je petak, a broj 16. Omiljeni film je Shutter island, a glumca kojeg voli je Leonardo di Kaprio. Knjiga koju preporučuje je Bez daha od Ivane Stanković. Voli italijansku kuhinju, omiljeno jelo su joj paste karbonare i uživa u belom vinu. U slobodno vreme voli da šeta sa prijateljima i da izlazi u provod.
Njen životni moto je da je bolje ulagati u paklu nego služiti u raju. Najmudrije što je čula je da cilj bira sredstvo. Divi se svojoj mami.
Idealna veza za nju je puna razumevanja i podrške. O muškarcima misli sve najbolje dok nisu u njenoj okolini. Njen muškarac iz snova treba da ima plave oči, svetlu kosu, da bude istrajan, uporan i snalažljiv. Srećnom je čine sitnice koje joj ulepšavaju i dopunjuju život. Prijatelji bi je opisali kao upornu, tvrdoglavu, komunikativnu, odanu. Idealno mesto gde bi živela je Barselona. Voli da priča o modi. Pali je saznanje da nešto ne sme da uradi. Ne voli laž. Plaši se izdaje najbližih.

KANDIDATKINJE 2013