Sanja i Scenic X-Mod

SanjaSanja Panić (1989.) je iz Obrenovca gde je znaju i po nadimku Morena. Pohađa srednju ekonomsku školu i bavi se modelingom, a radi i kao fotomodel. Završila je manekenski kurs i u Udruženju manekena Srbije i u agenciji Select. Visoka je 173 cm, ima 54 kg, u horoskopu je dupla vaga. Ambicije su joj da ostvari uspešnu karijeru. Do sada nije učestvovala na izborima lepote, ali kaže da je tek čekaju titule. Od posebnih znanja navodi kulinarstvo i kompjutere.
Odeva se elegantno, najzastupljenije su roze i bež boja. Dopadaju joj se kreacije koje potpisuje Armani. Omiljeni cvet je ruža, a životinja pas. Omiljeni sport je košarka, navija za Crvenu zvezdu i to i za košarkaše i za fudbalere. Želela bi da upozna Enrikea Iglesijasa, kao i da otputuje u Dubai. Na internetu najčešće posećuje modne sajtove. Sluša R'N'B i Dance. Najradije pevuši pesmu Morena od Toma Boksera (verovatno odatle potiče i njen nadimak).
Jede picu i pije koka-kolu. Ananas je njeno omiljeno voće. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Preporučuje knjigu Majstor i Margarita od Mihaila Bulgakova, a kada su filmovi u pitanju preporučuje film Zmajevi. Omiljeni glumac je Čarli Šin. Slobodno vreme provodi u slušanju muzike, druženju s prijateljima i izlascima.
Osvojio sam titule zato što sam dodavao gas gde su drugi stiskali kočnicu – ovo je najmudrije što je čula.
Živi svaki dan kao da ti je poslednji, njen je životni moto. Uspeh je uspešna karijera u svetu mode. Divi se Vladimiru Putinu, premda kaže da je nju teško zadiviti. O muškarcima misli sve najlepše i da ne postoji savršen. Idealna veza je proputovati sa svojom srodnom dušom ceo svet. Muškarac iz snova je pozitivan, uvek nasmejan, raspoložen za akciju – avanturista, pametan i romantičan. Prijatelji kažu da je komunikativna, opuštena, pravedna i realna i pored svega jako ambiciozna osoba.
Srećnom je čini osmeh na licu drugih ljudi. Idelano mesto gde bi živela je već pomenuti Dubai. Voli da priča o svojim iskustvima. Ne podnosi lenje ljude. Plaši se starosti.

KANDIDATKINJE 2013