Marija i Kia Cee’d

MarijaMarija Jovanović (1991.) iz Beograda, završila je nižu muzičku školu-instrument violina i srednju Trgovačku školu, ali kako su godine prolazile shvatila je da je najviše zanima ekonomija, pa je sada student državnog Ekonomskog fakulteta, smer marketing.
Visoka je 170 cm i ima 53 kg. U horoskopu je vaga/blizanac. Odeva se elegantno, preferira crnu i bež boju, nema omiljenog kreatora, jer ne voli uniformisanost. Omiljeni cvet joj je crvena ruža. Volela bi da otputuje na Madagaskar, jer na tom području se nalazi njen omiljeni kristal, roze kvarc.
Najčešće posećuje sajtove edukativnog karaktera, kao i sajtove vezane za turizam. U slobodno vreme sluša i stranu i domaću muziku. Često pevuši pesmu I deserve it od Madone.
Njen srećan dan je petak, a broj 10. Omiljeni film je The Passage i svima preporučuje da ga pogledaju, jer je vrlo poučan. Obožava filmove u kojima glumi Rowan Atkinson koji je njen omiljeni glumac.
Omiljene knjige su Govor tela i Moć podsvesti i rado im se vraća. Uživa u hrani, omiljeno jelo je grilovano povrće sa fileom od belog mesa, a kada je reč o piću najčešće konzumira ceđeni sok od pomorandže.
Njen životni moto je: živi svoj život, a ne čekaj sudbinu. Najmudrije što je čula do sada je da su inteligentni ljudi prepuni sumnji, dok su budale pune samopouzdanja. Istrajati i ostvariti svoje želje ona smatra uspehom.
Divi se ljudima koji uspevaju da nađu balans između privatnog i poslovnog života, tako da ni jedna strana ne trpi. Idealna veza za nju može biti ostvarljiva samo ukoliko se obe osobe trude i ulažu u vezu i da to nikada ne zaborave. Njen muškarac iz snova treba da poseduje samo jedno, a to je da ume da je čuva kao malo vode na dlanu. Srećnom je čine prijatelji i putovanja. Prijatelji bi je opisali kao pozitivnu i ambicioznu osobu. Idealno mesto gde bi živela je negde gde je svih 12 meseci toplo i da bude na obali mora. Ne voli zavidne i podle ljude. Plaši se gubitka bliskih osoba.

KANDIDATKINJE 2013