Ivana i Mazda CX5

IvanaIvana Milutinović – Geta (1991.) je iz Beograda, završila je Trgovačku školu i sada završava Beogradsku poslovnu školu. Planovi su joj da se bavi marketingom u nekom velikom trgovinskom lancu. Bavi se fotografijom iz hobija. Visoka je 177 cm, ima 56 kg, u horoskopu je bik/strelac. Najviše voli ruže, a omiljena životinja je konj. Elegantno se odeva, roze je glavna boja. Parfem koji koristi je Little Black Dress.
Omiljeni sport je vaterpolo, ali ne navija ni za jedan klub. Želela bi da upozna Roberta Downey Junior-a i da otputuje u Los Anđeles. Posećuje modne sajtove, one u vezi zdrave ishrane i organske kozmetike... Ima vozačku dozvolu i baš bi joj odgovao jedan ovakav automobil kakva je Mazda CX5.
Kad je reč o muzici sluša electro, house, trance, dubstep... Pesma koju najradije pevuši je Beautiful Life od Armin van Buren& Cindy Alma.
Najradije jede integralne testenine i pije sok od pomorandže. Banane su joj omiljno voće. Srećan broj je 7, a petak je srećan dan. Omiljeni glumac je Roberta Downey Junior, a film Pacific rim. U slobodno vreme izlazi sa društvom, čita razne stvari u vezi mode, vežba kod kuće.
Životni moto: Nikad ne odustaj. Za nju je speh kada može da uradi nešto bolje od drugih. Divi se uspešnim ljudima. Muškarci: nisu svi isti, ali teško je naći pravog. Idealna veza kada ima poštovanja i razumevanja. Onaj iz snova je visok i lepo, sportski građen. Prijatelji je opisuju kao brbljivu, ludu i snalažljivu. Srećnom je čini kada su srugi srećni. Idelano mesto gde bi živela je negde u Holandiji. Voli da priča o muzičkim dešavanjima. Ne voli kada neko laže. Samo Boga se plaši.

KANDIDATKINJE 2013