Tanja i Peugeot 208

TatjanaTatjana-Tanja Živković (1994.) je iz Kruševca, živi u Beogradu, završila je srednju školu za dizajn tekstila. Služi se engleskim, italijanskim i španskim jezikom. Radi kao model i promoterka. Ima završen manekenski kurs i bila je prva pratilja na izboru za miss ovogodišnjeg srpskog leta. Volela bi da završi filološki fakultet i da putuje što je više moguće.
Visoka je 175 cm i ima 57 kg. U horoskopu je škorpija/rak. Odeva se elegantno, voli bež boju, a omiljeni modni kreator je Giorgio Armani. Omiljeni cvet joj je ruža, a životinja koju voli je slon. Parfem koji koristi je Guci Premiere. Volela bi da otputuje u New York.
Najčešće posećuje modne i društvene sajtove, a volela bi da upozna Andrianu Limu, jer mnogi kažu da neodoljivo podseća na ovu top manekenku. Automobil koji bi volela da vozi je Cadillac Sevile. Sluša i domaću i stranu muziku. Često pevuši pesmu Sky and sand.
Njen srećan dan je subota, a broj 7. Omiljeni film je Titanik, a glumca kojeg voli je Bred Pit. Knjiga koju preporučuje je Pazi šta želiš, može ti se ostvariti. Uživa u kuvanoj hrani i ceđenom soku od pomorandže. U slobodno vreme voli da putuje i da se druži sa prijateljima.
Njen životni moto je jedan citat ,,goes around comes around“. Najmudrije što je rečenica kakve su ti misli, takav ti je život. Uspeh je za nju biti samostalan i osnovati porodicu.
Divi se uspešnim ljudima. Idealna veza za nju ne postoji zato što ni ljudi nisu idealni. O muškarcima nema neko posebno mišljenje sem da se ne može bez njih. Njen muškarac iz snova treba da bude inteligentan, sposoban, obrazovan, šarmantan, crne kose i očiju. Srećnom je čine sitnice i mali znaci paznje koje dobija od voljenih osoba. Prijatelji bi je opisali kao komunikativnu, pozitivnu, nasmejanu i pomalo ludu. Idealno mesto gde bi živela je New York. Voli da priča o svemu. Ne voli glupa pitanja, glupe ljude. Plaši se visine.

KANDIDATKINJE 2013