Isidora i Compass

Isidora Isidora Mladenović (1994.), koju zovu Beka, sa Novog Beograda je, završila je Pravno-poslovnu školu i sada je student Fakulteta organizacionih nauka.
Visoka je 175 cm, ima 54 kg, u horoskopu je riba/devica. Završila je kurs nailart-a kao i manekenski kurs. Njeni planovi su da ode u inostranstvo i tamo provede neko vreme kako bi se dalje obrazovala. Odeva se sportski i kežual, a omiljeni sport joj je atletika.
Njena omiljena boja je roze, a cvet orhideja. Kralj životinja- lav, mogao bi da bude njen kućni ljubimac. Svetske metropole u koje bi rado otputovala su London i New York. Osobe koje bi volela bi da upozna su Vilijam Henri Gejts i Donald Tramp.
Kada je u pitanju internet, redovno ga koristi i najčešće posećuje modne i muzičke sajtove.
Muzika koju sluša u slobodno vreme uglavnom je strana kao na primer r’n’b i haus, a Buđav lebac je pesma koju najradije pevuši.
Voli da jede špagete i da pije kafu, a omiljeno voće su jagode. Srećan broj je 7, a dan sreda. Omiljeni film je Život je lep i Peti element, a glumac čije filmove ne propušta da gleda je Rajan Gosling.
Knjiga koju preporučuje je Lovac na zmajeve. Budi realan traži nemoguće, njen je životni moto. Ostati dosledan sebi i svojim načelima za nju predstavalja uspeh.
Osoba kojoj se divi je njena mama.
Poseduje jednog muškarca iz snova iako misli da su svi oni velika deca. Srećnom je čine ljudi koje voli. Idealno mesto na kojem bi živela je negde na morskoj obali. Prijatelji bi je opisali kao ludu, šašavu, zaboravnu i nasmejanu. Ne podnosi laž, a najviše se plaši insekata.

KANDIDATKINJE 2013