Tamara i Subaru XV

TamaraTamara-Taša Bašić (1991.) iz Beograda, studira Pravni fakultet i radi kao hostesa, promoterka i fotomedel. Visoka je 178 cm, ima 68 kg, a rođena je u znaku bika, podznak je strelac. Od posebnih znanja navodi crtanje i kulinarstvo. Namerava da postane uspešan kriminalističar. Sada radi u salonu lepote. Modni stil je sportska elegancija, kreator Dolče i Gabana. Parfem koji koristi je Bruno Banani, kaže odgovara njenom temperamentu.
Bela, crna i roze su boje koje posebno voli. Obavezno gleda košarkaške utakmice, a navija za Partizan u svim sportovima. Među životinjama najdraži joj je konj, a među cvećem – ruža. Od turističkih destinacija najradije bi odabrala Pariz. Kada surfuje po internetu najduže se zadražava na You-tube, Facebook, Mondo... Generalno voli muziku i sluša sve osim metala. Pevuši balade od Cece. Omiljeno piće je kafa, a od hrane – piletina, od voća - jagode. Srećan broj je 15, a subota je srećan dan. Zato što te volim, Giljema Mujoa je knjiga koju preporučuje, a Šetnja za pamćenje je film koji joj se naročito dopao. Omiljeni glumac je Bred Pit. Slobodno vreme provodi uživajući u stvarima koje voli i izlascima. Živi za danas, sutra možda neće postojati – je najmudrije što je čula.
Životni moto: Carpe Diem (Iskoristi dan). Uspeh je kada ostvariš svoj cilj. Divi se ljudima koji ni iz čega stvore sve. O muškarcima kaže: Oni su naša polovina, jing i jang. Idealna veza je dobra komunikacija, iskrenost i ljubav. Muškarac iz snova je Viljem Levi – to je savršenstvo fizički, a psihički da bude pozitivan i maštovit kao ona.
Prijatelji je opisuju kao komunikativnu i pravog prijatelja. Srećnom je čine nasmejana lica njene porodice i prijatelja. Nica na francuskoj azurnoj obali je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o svemu, brbljivica sam – kaže. Ne voli tužne vesti. Plaši se bolesti.

KANDIDATKINJE 2013