Jelena i Juke

JelenaJelena Đorđević (1994.) je iz Majdanpeka, studira Beogradsku poslovnu školu. Pored toga što namerava da zvrši fakultet ima ambicija da radi kao foto model. Dobro govori engleski jezik. Visoka je 178 cm, ima 64 kg, u horoskopski znak je strelac, a podznak ribe. Odeva se casual, dopadaju joj se modne kreacije Verice Rakočević. Boje koje voli su braon i bela. Parfem koji koristi je Paco Rabanne Black XS. Omiljena životinja je pas, a cvet ruža.
Od sportova prati tenis i želela bi da upozna Rafaela Nadala. Navija za fudbalere Crvene zvezde. Kada bi pošla na turističko putovanje prva destinacija bio bi New York. Na internetu je redovno: Facebook, You Tube... Muzika koju sluša je domaća i strana house. Ono što pevuši je We Found Love.
Najradije jede pice i pije koktel Mai-Tai. Omiljeno voće su jagode. Srećan broj je 9, a petak je srećan dan. Lovac na zmajeve je knjiga koju. Nemoguća misija je omiljeni film, a Tom Kruz je glumac čije filmove ne propušta. Slobodno vreme provodi s prijateljima ili ide na trčanje.
Najmudrije što je čula je: Bolje je razumeti malo, nego razumeti krivo. Životni moto: Jedino ograničenje, našem dostignuću je naša sposobnost da tačno odredimo šta želimo. Uspeh je ostvarenje svih ciljeva koje zacrtamo.
Divi se našim sportistima. Za muškarce kaže da nisu svi isti, ima izuzetaka. Idealna veza puno razumevanja, ljubavi i bez ljubomore. Onaj pravi je visok, crn, obrazovan i pažljiv.
Prijatelji kažu da je iskrena, pozitivna, pravi ortak. Srećnom je čini podrška prijatelja. Voli da priča o prijateljima i o ljubavi. Plaši se paukova i visine. Ne voli laž i kada je neko napadan.

KANDIDATKINJE 2013