Anja i BMW serije 1

AnjaAnja Predojević (1993.), iz Beograda, završila je Ugostiteljsko-turističku školu i sada je student Visoke turističke škole.
Visoka je 174 cm, ima 55 kg, u horoskopu je rak. Služi se stranim jezicima (engleski, nemački, španski) kao i pevanjem. Završila je manekenski kurs, a bila je izabrana za Miss šarma 2012. na izboru za miss male mature Vojvodine i ušla je u top 40 lepotica za Miss Srbije 2012. godine. Planira da diplomira i da se uspešno bavi turizmom.
Odeva se sportski i elegantno, a omiljena kreatorka joj je Marija Šabić. Njena omiljena boja je plava, a cvet crvena ruža, a životinje koje voli su pas i konj. Volela bi da otputuje u Barselonu i u Majami. Sajtove koje posećuje su uglavnom društvenog karaktera, kao i you tube i fashion and beauty. Volela bi da vozi automobil marke mercedes.
Voli da sluša i stranu i domaću muziku, a Mamasita buena je pesma koju najradije pevuši. Najradije jede piletinu, a pije vodu. Omiljeno voće su joj jagode. Srećan broj je 5, a dan petak. Omiljeni film je Titanik, glumac Williem Levi, a sobu koju bi volela da upozna je Beyonce. Nepobedivo srce je knjiga koju preporučuje. Osmehom kroz život je njen životni moto. Za nju je uspeh ukoliko ima uspešnu karijeru i ostvariti se na porodičnom planu. Trudom do cilja je nešto što je do sada najmudrije čula. Divi se pametnim, poštenim i hrabrim ljudima.
Idealna veza je za nju puna ljubavi, poštovanjarazumevanja i iskrenosti. Njen muškarac iz snova treba da bude visok, tamnoput i košarkaš. Prijatelji bi je opisali kao nasmejanu i harizmatičnu osobu. Srećnom je čine porodica, dečko, prijatelji i čivava. U slobodno vreme sluša muziku i trenira aerobik. Idealno mesto na kojem bi živela je Barselona.
Voli da priča o modi. Ne voli neiskrene ljude. Plaši se buba.

KANDIDATKINJE 2013