Aleksandra i Pro Ceed

AleksandraAleksandra Kostić (1986.) je iz Kovina, student je francuskog jezika na beogradskom Filološkom fakultetu. Pripada kategoriji onih koji smatraju da budućnost nije na ovoj geografskoj širini i sprema se na put po velikim morima.
Planira da se nakon završenih studija, koje će da nastavi u Parizu, posveti usavršavanju i da napravi karijeru dostojnu poštovanja u velikom svetu. Nije veliki ljubitelj fotografisanja, ali po nekad ne može da odoli, kao što je to bio slučaj ovog puta uz prelepu Kiu Pro Ceed.
Visoka je 10 cm, ima 49 kg, u horoskopu je vaga. Modni stil je urbano, ali ponekad mu crna boja da je darkersku notu. Crno je boja koja dominira u njenom ormanu za odeću. Modni kreator je Alexandar McQeen. Parfem koji koristi je Dolce &Gabanna – The one. Omiljeni cvet je narcis, a od životinja mačka. Ne prati sport, pogleda ponekad TV prenos nekog značajnijeg teniskog meča. Volela bi da upozna Rodžera Federera. Gde bi želela da otputuje, za nju nije više neko atraktivno pitanje, jer odlazi da radi na nekom prekookeanskom brodu tako da će joj se sigurno ispuniti i po neka skrivena želja. Wikipedia je sajt koji redovno posećuje. Ima vozačku dozvolu i kada bi vozila svakodnevno, to bi bio neki automobil koji ne zagađuje okolinu.
Klasična muzika i jazz je muzika koju sluša, a najradije pevuši pesme iz repertoara Marije Kalas. Ona je vegeterijanka i jede ono što takva vrsta ishrane podrazumeva, omiljeno voće su banane i jagode. Srećan broj je 9, a utorak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Rukopis nađen u Saragosi. Omiljeni filmski glumac je Piter O’Tul, a film – bilo koji od Fasbindera.
Slobodno vreme provodi u učenju, čitanju kniga i sa prijateljima, voli da posećuje dobre svirke i izložbe.
Životni moto je da trud kad tad donese pozitivan rezultat. Uspeh je kada se ostvari postavljeni cilj, bez obzira koja oblast života je u potanju. Divi se nezavisnim ljudima. Za muškarce ne kaže ništa jer trenutno nisu u sferi njenog interesovanja. Smatra da je idelna veza ideal kao i svaki drugi, više imaginacija nego realnost. Muškarac iz snova je tajanstven i eteričan.
Prijatelji bi je opisali kao iskrenu i toplu. Srećnom je čine prijatelji i poroodica.
Idealno mesto na kojem bi živela tek treba da otkrije. Voli da priča o budućim planovima i filozofiji egzistencijalizma. Mnogo toga, što joj ne prija, ne voli. Uobičajene ljudske strahove ne poznaje.

KANDIDATKINJE 2013