Tijana i Adam

TijanaTijana Gavrilović (1988.) je iz Novog Sada, po struci je analitičar zaštite životne sredine, ali i profesionalni šminker. Plan joj je da se zaposli u struci i da usavršava znanje stranih jezika.

Visoka je 165 cm, ima 67 kg, u horoskopu je rak / vaga. Dopadaju joj se modne kreacije Victorie Beckam, pogotovu ako je na njima zastupljene plava boja. Njen modni stil je casual.parfem koji koristi je Guilty Gucci. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas.

Vežba pilates, navija za fudbalere Partizana. Volela bi da upozna Madonu. Želi da otputuje u Dubai. Internet korisi za Facebook, ali posećuje i modne sajtove – naročito Dolce&Gabana, lepota i zdravlje... Ima vozačku dozvolu i vozi Opel Corsu. Sluša pop muziku. Najradije pevuši neku numeru od Madone, kao na primer Die Another Day.

Najradije jede italijansku hranu – pastu i pije nes kafu. Trešnje su omiljeno voće. Srećan broj je 9, a petak je srećan dan. Preporučuje knjigu Alhemičar, Paola Koelja. Nemoguća misija i Tom Kruz su omiljeni film i glumac. Najmudrije što je čula je da se trud uvek isplati. U slobodno vreme ide na pecanje i trčanje.
Životni moto: Da budem ono što jesam. Za nju će biti uspeh kada završi fakultet i osnuje sopstvenu firmu. Za muškarce kaže – slatki su, ali nezanimljivi. Idealnu vezu još nije otkrila, a onaj iz snova je visok, crn, ima plave oči, sportista i duhovit.
Prijatelji kažu da je zanimljiva, «luda» i tvrdoglava. Srećnom je čini porodica i društvo. Voli da razgovara o svemu, jer kako kaže, ona jednostavno priča. Ne voli dosadne ljude. Još uvek se ničega ne plaši.

KANDIDATKINJE 2013