Tijana i Fiat 500L

TijanaTijana Trojanović (1991.) je beograđanka sa Zvezdare, uspešno studira menadžment i ima ambicije da jednog dana postane uspešan menadžer i da dostigne visoku poziciju u nekoj renomiranoj firmi. Za sada iskustva stiče radeći za trakve kompanije kao hostesa na značajnijim korporativnim promocijama. Visoka je 170 cm, ima 51 kg, u horoskopu je devica/riba. Odeva se uglavnom elegantno i kežual, a krem je boja koja dominira u njenoj garderobi. Lidija Jovanović je modna kreatorka čiji joj se modeli dopadaju. Britni Spirs je parfem koji koristi. Omiljena životinja je pas, a od cveća – ruža. Obožava tenis, tako da pored igranja ovaj sport redovno prati. Rado bi se upoznala sa Novakom Đokovićem. Navija za Crvenu zvezdu.
Od turističkih destinacija, kada bi trebalo da izabere, otputovala bi na Bora-Boru. Na internetu koristi Gugl i posećuje sajt svog fakulteta, ali najviše se zadržava na Facebook-u i Youtoube. Ima vozačku dozvolu i voli da vozi. Kada je reč o muzici, na prvom mestu ja house, pesme koje najradije pevuši zavise od njenog trenutnog raspoloženja. Obožava de jede u Mek Donaldsu, omiljeno voće su trešnje. Srećan broj je 2, a srećan dan petak. Za knjigu koju preporučuje nije toliko bitan naslov koliko je važno da ju je napisala Trejsi Ševalije. Omiljeni glumac je Leonardo di Kaprio, a film Ovo znači rat. Hobi nema, a slobodno vreme provodi šopingu, kafićima, vežbanju...
Najmudrije što je čula je: Budi srećna i nasmejana i kad si sama i kad si sa nekim. Životni moto: Glavu gore – i napred. Šta je uspeh reći če nam za koju godinu kada postigne ono što je uvek želela. Divi se humanosti. Za muškarce kaže da ih ne stavlja sve u isti koš, nego su oni za nju uvek pojedinačne osobe. Idealna veza je ona u kojoj postoji iskrenost, otvorenost i povereneje. Muškarac iz snova je onaj sa kojim bi mogla da ostvari idelanu vezu. Prijatelji je opisuju kao tvrdoglavu, iskrenu i nasmejanu osobu. Srećnom je čini porodica i položen ispit. Idealno mesto na kojem bi živela je neki renesansni grad u Italiji. Voli da priča modi i svojim planovima. Ne voli laž i prevaru. Boji se pauka .

KANDIDATKINJE 2013