Hristina i Auris

Hristina

Hristina Bralović (1993.) koju prijatelji zovu Tina je iz Beograda, studira, ali radi i kao hostesa i promoterka. Uči strane jezike i kaže da ih poznaje nekoliko.

Visoka je 166 cm, ima 53 kg, u horoskopu je jarac. Do sada nije učestvovala na izborima lepote. Ambicije su joj uobičajene da završi fakultet i da se zaposli.

Odeva se elegantno, dopadaju joj se kreacije Marije Šabić. Black XS je njen omiljeni parfem. Voli kale i belu boju. Omiljena životinja je konj. Kad je reč o sportu zanima je i prati atletiku, navija za reprezentaciju.

Aco Pejović je neko koga bi volela da upozna. Želela bi da otputuje na Bali. Na internetu prati društvene mreže i posećuje sajtove čija je tema muzika i fashion&beauty.

Sluša domaću narodnu i stranu zabavnu muziku, a najradije pevuši Između nas.

Najradije jede voće, najomiljenije su joj jagode i pije vodu. Srećan dan je petak, a broj 5. Nepobedivo srce je knjiga koju preporučuje, film koji joj se posebno dopao je Notebook. Omiljeni glumac je Bred Pit. Slobodno vreme provodi na fitnesu.

Najmudrije što je čula je: Strpljen spašen. Ono što nas ne ubije to nas ojača – njen je životni moto. Uspehom smatra imati svoj posao tj. biti sam svoj vlasnik. Divi se uspešnim ljudima. Za muškarce kaže da nisu svi isti.

Idealna veza je ona u kojoj je ona trenutno. Njen muškarac iz snova je visok, crn i dobar čovek.

Prijatelji je opisuju kao harizmatičnu i veselu. Srećnom je čine lepi trenuci. Idealno mesto na kojem bi živela je Barselona. Voli da priča o šopingu. Ne voli laži. Plaši se insekata.

 

 

 

 

KANDIDATKINJE 2013