Lena i Stepway

LenaLena Čolak (1995.) je iz Majdanpeka, u Beogradu ide u Medicinsku školu. Na ovogodišnjem međunarodnom salonu automobila u Beogradu osvojila je titulu Miss publike, a glasalo se putem interneta. Svira gitaru, peva, piše pesme i komponuje. Ambicije su joj da uspe van Srbije. Visoka je 176 cm, ima 66 kg, u horoskopu je ovan / strelac.
Modni stil je sportska elegancija, a sama je sebi modni kreator. Parfem koji koristi je Naomi Campbell. Voli ljubičastu i roze boju i orhideje. Omiljenih životinja ima više: pas, konj, morsko prase… Od sportova prati košarku i plivanje, a navija za košarkaše Crvene Zvezde.
Volela bi da upozna samu sebe. Želja joj je da otputuje u London. Na internetu je pre svega zbog klipova na You Tube. Ima vozačku dozvolu, ali ne vozi. Od muzike sluša sve što joj se svidi. pesma koju najradije pevuši je Luduju hormoni (njeno autorsko delo). Najradije jede ribu, jagode i ananas i pije sokove. Srećan broj je 11, a dan subota. Zato što te volim je knjiga koju preporučuje.
Najmudrije što je čula je da niko ti ne može da ti oduzme sudbinu. Omiljeni film – Četvrti čovek, a filmski glumac – Ivan Bosiljčić. U slobodno vreme svira, trenira, peva i piše muziku. Živi svaki dan kao da ti je poslednji, njen je životni moto. Uspeh je kada je svaki dan ispunjen srećom. Sebi se divi, a o muškarcima kaže da nema dovoljno iskustva da bi imala mišljenje.
Idelna veza: Žena je glavna! Muškarac iz snova ima samo jednu osobinu – da je normalan!. Prijatelji bi je opisali kao iskrenu, otvorenu, dobrog druga, najlepšu…. Srećnom je čini njena porodica i uspeh. Idealno mesto na kojem bi živela je London. Ne voli kad je neko laže. Plaši se zlih ljudi i zmija.

KANDIDATKINJE 2013