Sara i Leon

SaraSara Stojanović (1994.), koju zovu Sarita, iz Beograda, završila je Petu ekonomsku školu i sada je student, ali ambicije su joj da uspe u svetu mode.
Visoka je 172 cm, ima 50 kg, u horoskopu je rak/devica. Završila je manekenski kurs i učestvovala je na izboru lepote kao sto je Miss leta. Odeva se elegantno, ali joj stil oblačenja zavisi i od toga gde planira da ide dok joj je omiljena kreatorka Marija Šabić.
Njena omiljena boja je roze, a cvet lala. Njen kućni ljubimac mogao bi da bude zeka. Odbojka i tenis su njeni omiljeni sportovi. Volela bi da otputuje u Tursku, grad Antalija.
Kada je u pitanju internet, redovno ga koristi i najčešće posećuje sajtove zabavnog karaktera kao i sajtove o automobilima. Volela bi da vozi Seat Leon-a, što joj se sada i ostvarilo, doduše privremeno, ali ipak dovoljno da oseti čari ovog “lafa”.
Muzika koju sluša u slobodno vreme uglavnom je strana, ali voli i domaću muziku. Najradije pevuši pesmu To the moon and back. Voli da jede kuvanu hranu, jagode su joj omiljeno voće tako da shodno tome sok od jagode joj je omiljeno pice. Srećan broj je 11, a dan petak. Omiljeni film je The Notebook, a glumac čije filmove ne propušta da gleda je Ian Somerhalder.
Knjiga koju preporučuje je Bez daha od Ivane Stanković. Nikad ne odustaj od onoga sto želiš, njen je životni moto. Sve što se trudom postigne za nju predstavalja uspeh.
Divi se uspešnim ljudima.
Ne želi da generalizuje muškarce. Njen muškarac iz snova treba da bude lep, pametan, šarmantan i duhovit. Srećnom je čine ljudi koje voli kao što su prijatelji i porodica. Idealno mesto na kojem bi živela je bilo gde samo da je preko puta more. Prijatelji bi je opisali kao dobricu i nasmejanu. Ne podnosi laž, a najviše se plaši zmija. Voli da priča o modnim trendovima.

KANDIDATKINJE 2013