Jasmina i Astra GTC

JasminaJasmina Petrović (1988.) je iz Dražnja u Beogradu radi kao prodavac i studira ekonomiju. Završila je manekenski kurs u Udruženju manekena Srbije. Ambicije su joj da postane zaštitno lice nekog brenda. Poznaje slepo kucanje. Visoka je 165 cm, ima 53 kg, u horoskopu je ovan / blizanac. Modni stil zavisi od potrebe, ali je pretžno elegantan. Ljubičasto i crveno su najzastupljenije boje njene odeće. Dopadaju joj se modne kreacije Zvonka Markovića. One Million je parfem koji koristi. Voli ruže. Omiljena životinja je mačka. Navija za Partizan u svim sportovima. Odbojka je sport kojim se bavi. Amerika je destinacija koja ju najviše privlači. Volela bi da upozna madonu. Na internetu čita novine, posećuje modne sajtove koji su posvećeni odeći i obući. Ima vozačku dozvolu i kaže da je dobar vozač.
Muzika koju sluša je pop i domaći rok. pesma koju najradije pevuši je Još te volim. Najradije jede pohovano meso i pije vino. Kajsije su omiljeno voće. Srećan broj je 6/16, a sreda/subota je srećan dan.
Muške suze je knjiga koju preporučuje. Najmudrije što je čula je da je sigurnost samo pobeda jedne verovatnoće nad drugom i ništa više. Omiljeni film je Veliki Getsbi, a glumac Kianu Rivs. Slobodno vreme provodi u šetnjama, trčanju i druženju sa prijateljima. Životni moto: Samo uporan uspeva..
Uspeh je da se ostvare realno postavljeni ciljevi. Divi se lepim ženama sa stilom i ukusom. Na pitanje šta misli o muškarcima kaže da ne globalizuje mišljenja. Idelna veza je ona sa puno poverenja i tolerancije.
Muškarac iz snova je dženlmen i ima svoj stav. Prijatelji kažu da je hrabra, ambiciozna i komunikativna. Srećnom je čini zaljubljenost i ispunjenje ciljeva. Idealno mesto na kojem bi živela je Rimini. Voli da priča o temama o kojima je informisana.
Ne voli ucene. Plaši se mraka.

KANDIDATKINJE 2013