Sanja i Civic

SanjaSanja Đurić (1988.) je iz Novog Beograda, završila je Školu za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju i premda bi mogla da bude i prvi oficir na nekom brodu koji plovi Dunavom, sada ne radi ništa.
Visoka je 169 cm, ima 54 kg, u horoskopu je dvostruki rak. Ne planira da radi kao građevinski tehničar za hidrogradnju, ali planira da uspe u životu, kaže da je mogućnosti za tako nešto bezbroj.
Modni stil je elegantan, preovalđuju roze nijanse. Cavalli i D&G su kreatori čiji modeli joj se dopadaju. Parfem koji koristi je takođe iz asortimana Roberta Cavallia. Prati odbojku, a navija za fudbalere Crvene Zvezde. Omiljena životinja je pas, a cvet ruža. Volela bi da upozna Dina Merlna. Kad je reč o putovanjima, Malta joj se čini najprivlačnija. Sajtovi koje posećuje na internetu vezani su za modu. Ima vozačku dozvolu i bogato iskustvo u saobraćaju. Muzika koju sluša je domaća i Dino Merlin, a pesmu koju rado pevuši je Ništa (Miligram).
Najradije pije fantu i jede razne paste. Jagode su joj omiljeno voće. Srećan broj je 13, a dan ponedeljak. Tajna je knjiga koju preporučuje. Omiljeni film je Titanik, a filmski glumac Bred Pit. Slobodno vreme provodi u teretani. Životni moto: sve što možeš danas ostavi za sutra. Sreća na svim poljima je za nju uspeh. Divi se sitnicama, lepim rečima i nežnostima.
Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže: prepotentni, puni sebe, retko kad nežni i pažljivi. Veza bez tenzija i slobodna je idealna. Muškarac iz snova je crn sa plavim očima i sa stilom.. Prijatelji je opisuju kao iskrenu komunikativnu i prijatnu. Srećnom je čine male stvari, pažnja i nežnost. Maldivi su mesto na kojem bi volela da živi. Voli da priča o modi. Ne voli laž. Plaši se zmija.

KANDIDATKINJE 2013