Jelena i Fiesta

anaExkluzivno iskustvo
Jelena (1995.) je iz Novog Sada. Završila je manekenski kurs, ali je gluma njen san. Ambicije su joj da završi Fakultet dramskih umetnost i da se nađe u Holivudu. Uzor joj je slavna prezimenjakinja Mirjana. Bavi se plesom i show dance. Visoka je 171 cm, ima 56 kg, u horoskopu je lav / vodolija. Kad je reč o modi nosi sve što joj lepo stoji i u čemu se lepo oseća. Modni kreator je Channel. Lolita je parfem koji koristi. Boja koju voliš je krem. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas.


Navija za Crvenu Zvezdu u svim sportovima. Volela bi da upozna svog omiljenog filmskog glumca - Johnny Depp-a. Želela bi da otputuje na Maldive. Youtube, Facebook su sajtovi koje posećuje. Muzika koju sluša je uglavnom R’n’B, ali i sve drugo. Pesma koju najradije pevuši je Ja sam exkluziva od Slavice Ćukteraš.
Najradije jede jede čokoladu i uživa u koktelima. Omiljeno voće su jagode sa šlagom. Srećan broj je 3, a petak je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Zato što te volim koju je napisao Gijam Muso. Omiljeni film je Notebook, film uz koji uvek zaplače. U slobodno vreme uživa u muzici i plesu. Životni moto: Uživaj u svemu što radiš i uvek daj svoj maximum. Uspeh je uvek biti svoj i posle svakog pada ustati i nastaviti dalje. Divi se svojim prijateljima, što je trpe.


Idelna veza je puna ljubavi, pošstovanja, iskrena i mora da postoji međusobna pažnja. Lepo je sa njima, ali može se i bez njih – toliko o muškarcima. Muškarac iz snova je visok, plav, plavih očiju i potpuno lud za njom.


Prijatelji je opisuju kao pozitivnu, uvek nasmejanu i uvek spremnu za nova iskustva. Srećnom je čini kada je sa prijateljima na plaži i smeju se uz zvuke talasa. Idealno mesto na kojem bi živela: moj Novi Sad je za mene idealan. Voli da priča o sebi. Ne volim laž, prevaru i glupe ljude. Insekata se plaši.

KANDIDATKINJE 2011