Aleksandra i Forester

anaNešto je idealno

Aleksandra (1989.) iz Beograda završila je dizajnersku školu i posvetila se manekenstvu i modernom plesu. Gradi međunarodnu karijeru. Učestvovala je na izborima lepote, a najdraža joj je titula Miss Balkana. Visoka je 178 cm, ima 58 kg, u horoskopu je devica. Ambicije su joj da bude uspešna u poslu kojim se bavi.

Modni kreator je Armani. Modni stil je različit i diktira ga pre svega posao kojim se bavi. Parfem koji koristi je Armani Blue. Belo je boja koju voli. Omiljeni cvet je ruža, a od životinja pas. S obzriom da se bavi plesom on joj je i omiljeni sport. Navija za Partizan. Wiliam Levi je osoba koju bi volela da upozna. Dubai je destinacija gde bi želela da otputuje, a ovu zemlju smatra i za idealno mesto na kojem bi živela.

Retko posećuje internet. Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil. Haus je muzika koju sluša, a Beautiful life je pesma koju najradije pevuši. Omiljeno voće je pomorandža, a kada je reč o hrani jede i pije sve. Srećan broj je 3, a sreda je srećan dan. Knjiga koju preporučuje je Kako izlečiti svoj život. Omiljeni film jeTaken, a glumac Džordž Kluni. Slobodno vreme provodi u šetnjama. Najmudrije što je čula je: Strpljen – spasen. Bori se i nikad ne posustaj, njen je životni moto. Kada ostvari neki cilj, postigla je uspeh. Divi se upornim ljudima. OK su, kaže za muškarce. Idealna veza ne postoji jer ništa nije idealno. Muškarac iz snova je lep i dobar. Prijatelji je opisuju kao duhovitu i tvrdoglavu. Sitnice je čine srećnom. Voli da priča o ljudima koje voli. Ne voli licimerje. Ničega se ne plaši.

KANDIDATKINJE 2011