Mirjana i Auris

anaTopao dan

Mirjana (1987.) koju poznanici znaju i po nadimku Mikava, završila je Visoku turističku školu strukovnih studija i sada joj je primarni cilj da se zaposli, još poradi na sebi na sebi u svakom smislu. Kao svoja posebna znanja navodi kuvanje, rad na računaru i šminkanje. Visoka je 166 cm, ima 50 kg, u horoskopu je lav. Modni stil je preko dana sportski, a uveče zavodnički, u žutoj, crnoj ili plavoj boji. Modni kreator je Saša Vidić. Parfem koji koristi je Dolce&Gabana-The One. Omiljeni cvet je lala ili orhideja, a od životinja najdraži joj je delfin. Navija za fudbalere Crvene Zvezde, ali joj omiljeni sport odbojka. Rado bi se upoznala sa Kristijanom Ronaldom. Privlače je topli krajevi tako da bi volela da otputuje na Havaje ili u Dubai, za koji inače smatra za idealno mesto na kojem bi živela. Ima sopstveni automobil i kaže da je dobar vozač. Kada je reč o Internetu, to je Facebook. Sluša isključivo zabavnu muziku i pevuši Nikad ne reci nikad. Najradije jede pizzu i pije sok od jagode, premda joj je omiljeno voće ananas. Srećan dan je petak, a srećan broj 5. Amor porteno od Ivane Kuzmanović je knjiga koju preporučuje. Rado gleda domaće filmove, a posebno su joj se dopali Montevideo bog te video i Lajanje na zvezde. Omiljeni glumac je Kianu Rivs. Slobodno vreme provodi uglavnom sa prijateljima uz sok i pričanje, šetnju...
Najmudrije što je čula: Samo napred, nikad nazad, a to je prihvatila i kao svoj životni moto. Uspeh je da ostaneš nasmejan u današnje vreme i budeš uspešan na poslovnom i emotivnom planu. Divi se hrabrosti i kada je neko pozitivan.
O muškarcima kaže: Ni sa njima ni bez njih. Idealna veza je potkovana poštovanjem, razumevanjem i ljubavlju. Muškarac iz snova je crn, ima zelene oči, sportista, lepo građen. Prijatelji kažu da je vredna, komunikativna i nasmejana. Srećnom je čini osmeh članova porodice. Voli da priča o sportu i provodu. Ne voli laž i licemerje. Mrak je ono što je plaši.

KANDIDATKINJE 2011