Sanja i Land Cruiser

anaPravi ekvivalent

Sanja (1990.) je iz Smedereva, studira Fakultet informacionih tehnologija i Alademiju za poslovnu ekonomiju, a bavi se i modelingom. Učestvovala je na mnogim izborima lepote, a među osvojnim titulama izdvaja: Druga pratilja Miss Balkana 2009, Miss fotogeničnosti Evrope u Parizu 2010, Prva pratilja Miss auto i karting sporta Srbije 2010… Visoka je 175 cm, ima 59 kg, u horoskopu je devica/rak. Poseduje zavidno manekensko iskustvo: mnogobrojne revije, editorijali, spotovi, reklame, katalozi...
Glumu i sportove navodi kao svoja posebna znanja. Plan joj je master za PR menadžera u inostranstvu. Modni stil je kežual, modni kreatori Verica Rakočević, Darko Kostić i Vera Radanović. Parfem koji koristi je Crystal Noir. Roze, plava, bela i žuta su boje koje najviše voli. Omiljeni cvet je kala, a od životinja pas. Prati odbojku, navija ya FK Crvena zvezda. Volela bi da upozna svog omiljenog glumca – Džordža Klunia. Idealno mesto na kojem bi živela je Miami, tamo bi otputovala i – ostala. Sajtovi koje posećuje su posvećeni modi, filmovima... Sluša RnB, house i domaću muziku, a najčeće i pevuši domaće hitove.
Najradije jede ribu i morske plodove i pije limunadu i sveže voćne sokove. Omiljeno voće su lubenice. Srećan broj je 9, a petak i subota srećni dani. Crveni šator je knjiga koju preporučuje, a film Jesen u Njujorku. Slobodno vreme provodi u čitanju kniga, slušanju muzike, šetnji, vožnji bicikla i rolera. Najmudrije što je čula je da umiljato jagnje dve ovce sisa. Uvek pobeđuje onaj ko ima najviše vere u svoj cilj, njen je životni moto. Uspeh je da ostvari svoje ciljeve i postane samostalna žena. Divi se svojim roditeljima i bratu. O muškarcima ima mišljenje, ali samo pojedinačno. Idealna veza je kompromis, razumevanje i poverenje. Muškarac iz snova je pametan, visok, lep, zgodan, samostalan i uspešan. Prijatelji je opisuju kao druželjubivu, zabavnu, iskrenu i odgovornu. Srećnom je čine porodica i prijatelji. Ne voli laž, neodgovornost i uobraženost. Plaši se miševa i visine.

KANDIDATKINJE 2011