Stefana i StepWay

anaMiris uživanja

Stefana (1992.) prijatelji je zovu Stefanica je iz Beograda, sudira Višu poslovnu školu. Učestvovala je na izborima lepote, a jedan od njih je izbor za Miss Rally u Opatiji i Rijeci gde je bila finalistkinja. Visoka je 172 cm, ima 55 kg, u horoskopu je bik / lav. Posebno je vešta u obrađivanju fotografija u fotošopu. Planovi su joj da završi fakultet, obezbedi sebi dobru budućnost dobrim poslom i da u tom poslu napreduje.


Modni stil je fensi u fazonu D & G, boje: bela, crna i plava. Parfemi su joj strast i voli jake parfeme. Omiljena životinja je majmun i zmija, cvet narcis. Omiljeni sport je odbojka. Navijaš za Crvenu Zvezdu u fudbalu. Volela bi da upozna Kim Kardašijan, možda u Las Vegasu gde bi od svih turističkih destinacija najradije otputovala. Sajtovi koje posećuje su facebook i sajtovi o modi. Muzika koju sluša je haus, ali i narodnu. Iz tog repertoara ima i dosta pesama koje rado peva. Veliki je gurman i voli da uživa u hrani i piću. Omiljeno voće su banane. Srećan broj je 23, a dan sreda. Knjiga koju preporučuje je 48 zakona moći. Nije ljubitelj filmova, ali Sergej Trifunović je glumac koji joj se dopada. Slobodno vreme voli da provodi sa drugaricama u kupovini.Najmudrije što je čula je da čovek mora da bude pametan dva puta u životu, kada bira posao i bračnog partnera. Ako tu pogreši mora da bude pametan ceo život.


Životni moto: život je jedan i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način. Za nju je uspeh kada se ostvariš na svim životnim poljima. Divi se pametnim, uspešnim i upornim ljudima. Smatra da su žene jači pol, a ne muškarci, ali ipak bez njih kaže da se ne može. Idelna veza je ona u kojoj se partneri poštuju i razumeju i naravno vole. Muškarac iz snova je crn, visok, šarmantan, pametan, iskren i da je poštuje i voli. Pijatelji kažu da je iskrena i dobra. Srećna je kada ostvari cilj koji je zacrtala. Idealno mesto na kojem bi živela je New York. Voli da priča o lepim stvarima. Ne voli zle, pohlepne i zavidne ljude. Plaši se neuspeha.

KANDIDATKINJE 2011