Jelena i Passat

anaAvanturista u duši

Jelena (1990.) je iz Nikšića, živi u Beogradu gde je završila Turistišku školu i studira. Završila je manekenski kurs i bavi se manekenstvom i plesom. Učestvovala je na izborima lepote koje je organizovao UMS i Click, a osvojila je drugo mesto na izboru za najduže i najlepše noge u Beogradskoj Areni. Visoka je 175 cm, ima 55 kg, u horoskopu je rak/strelac. Poseduje jaku intuiciju. Planira da završi fakultet i da zatim putuje i upoznaje ljude. Mesta na koja bi prvo otputovala su Florida ili Tibet. Elegancija je modni stil, a od modnih linija izdvaja Gucci i Burbery. Lancome Miracle je parfem koji koristi. Voli vesele boje. Omiljeni cvet je ruža, a njen hrčak je najdraža životinja. Navija za Crvenu Zvezdu. Volela bi da upozna Sindi Kraford. Na internetu posećuje je sajtove o zdravlju, lepoti i ishrani. Automobili koje bi volela da vozi su BMW, Audi, Lamborgini… Pesma koju najradije pevuši je Overprotected od Britny Spears.
Najradije jede povrće i voće (omiljeno je južno) i pije jogurt i limunadu. Srećan broj je 4 , a dan ponedeljak. Knjiga koju preporučuje je Moć podsvesti.
Strpljen spasen - je najmudrije što je čula. Omiljeni filmski glumac je Ben Aflek, a film Sumrak. Slobodno vreme provodi baveći se sportom, u čitanju knjiga i druženju sa prijateljima.
Životni moto: Hrabrima pripada budućnost. Uspeh je kada je osoba ostvarena na svakom polju… Divi se pametnim i pozitivnim ljudima i lepotama prirode. O muškarcima kaže da su bolji prijatelji nego žene. Idelna veza je ona u kojoj se partneri poštuju, vole, podržavaju...
Muškarac iz snova je pametan, lep, visok, zgodan, da je voli i da joj je posvećen...
Lepa i pametna, tako bi je opisali prijatelji. Srećnom je čini ono što je ispunjava. Idealno mesto na kojem bi živela je Florida.
Voli da priča o filozofiji življenja. Ne voli cigarete, pakost, ljubomoru, alkohol i drogu. Ničega se ne plaši jer je avanturista u duši.

KANDIDATKINJE 2011