Katarina i Mini Cooper

anaUrbano i atraktivno

Katarina (1988.) iz Resnika kod Beograda, bavi se frizerajem, karateom i radi kao hostesa. Završila je saobraćajnu školu. Ambicije su joj, kako kaže: najbolja i najuspešnija u frizeraju, prvak sveta u karateu, odlična manekenka... Visoka je 168 cm, ima 52 kg, u horoskopu je rak/bik. Modni stil: urbano, elegantno i atraktivno. Dominira bela boja. Modni kreator D&G. Parfem koji koristi je Paco Rabane – Million. Omiljeni cvet je orhideja, a od životinja pas. Bavi se karateom, prati odbojku i navija za Zvezdu. Volela bi da upozna Kristijana Ronalda. Maldivi su destinacija koju bi želela da poseti. Internet = Face book i Yahoo. Iskusan je vozač i ima sopstveni automobil. Muzika joj je deo svakodnevnice, a pesma koju rado pevuši je Kad žena zavoli. Najradije jede big mek i pije koka-kolu. Omiljeno voće je grožđe. Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari - je najmudrije što je čula. Preporučuje knjige Trejsi Ševalije. Omiljeni glumac je Eshton Kucher, a film PS J Love You. Srećan broj je 11, a subota je srećan dan. Filmovi, muzika, šetnja ispunjavaju slobodno vreme.

Živi maksimalno, njen je žvotni moto. Uspeh je ispuniti svoje želje i ciljeve u životu. Divi se uspešnim i srećnim ljudima. Za muškarce kaže da je svaki značajan na svoj način. Idealna veza je ljubav, tolerancija i razumevanje. Muškarac iz snova je lep i ne mnogo pametan. Prijatelji kažu da je duhovita, poverljiva, dobar drug.
Srećnom je čini nekad puno, a nekada sitnice. Pusto ostrvao je idealno mesto na kojem bi živela. Voli da priča o svemu i svačemu. Ne voli laž. U principu ničega se ne boji, ali ipak zazire od loših ljudi.

KANDIDATKINJE 2011