Sandra i iMIEV

anaPravo razmišljanje

Sandra (1989.) je iz Železnika studira na fakultetu za medije i komunikacije. Bavi se modelingom i manekenstvom. Ima srast ka pisanju i umetničkim fotografijama, instruktor je modelinga. Učestvuje na izborima lepote, tako je pobedila na izboru Kraljica od moreti u Bugarskoj. Visoka je 181 cm, ima 65 kg, u horoskopu je vodolija/škorpija. Ambicije su joj da završi fakultet i napreduje u manekenstvu.
Parfem koji koristiš je Million – Paco Rabanne. Modni kreator je Armani, a njen modni sti je sportska elegancija u kojoj preovlađuje crna boja. Omiljeni cvet je roze ruža, a od životinja panda i delfin. Omiljeni sport plivanje, a bavi se džogingom. Navija za Crvenu Zvezdu. Volela da bi upozna Opru Winfri.
Sajtovi koje posećuje su oni o poznatim javnim ličnostima, o modi i automobilima.
Ima vozačku dozvolu i sopstveni automobil. Sluša sve, a pesma koju najradije pevuši je Hallo od Beyonce. Najradije jede mek flurry i pije juice. Omiljeno voće je pomorandža. Srećan broj je 17, a dan – ponedeljak. Lemurova ljubav, Ivane Knežević je knjiga koju preporučuje. Budi gospodar svoje volje je najmudrije što je čula. Omiljeni filmski glumac je Bred Pit, a film Titanik. U slobodno vreme sluša muziku, ide u kupovinu, surfuje internetom…
Uvek veruj u sebe, njen je životni moto. Uspeh je biti uspešan na svim poljima, zato se i divi uspešnim ljudima. Na pitanje šta misli o muškarcima, kaže da veruje u jednu, pravu osobu za ceo život. Idelna veza je spoj dve osobe sličnog karaktera i razmišljanja. Muškarac iz snova je lep, uspešan, harizmatičan...
Prijatelji je opisuju kao odanu, iskrenu i divnu. Srećnom je čini zdravlje, sreća, optimizam… Želela bi da otputuje u Francusku, u Kan. Smatra da je ovaj grad idealno mesto na kojem bi rado živela. Voli da priča o modi, ljubavi i književnosti. ne voli nasilje, bolest, siromaštvo… Plaši se zlih ljudi.

KANDIDATKINJE 2011