Ivana i Accord

anaAkordi Kalifornije

Ivana (1987.) je iz Beograda bavi se vaspitanjem dece, tačnije radi kao vaspitač u jednom vrtiću. Planira da otvori svoj vrtić u Beogradu koji će da bude najlepši. Visoka je 178 cm, ima 66 kg, u horoskopu je blizanac/škorpija. Od posebnih znanja ističe rad na kompjuteru, najčešće posećuje sajt trojka.rs. Boje koje voli su pink i žuta. Modni stil je sportski, fency ili hip hop, a modna linija Ferre. Parfem koji koristi je Cinema. Omiljeni cvet je dan i noć, a od životinja zec. Navija za Partizan, prati fudbal i košarku. Volela bi da upozna Fabia Cannavara. Želela bi da otputuje u San Francisko. Automobil koji bi volela da vozi je svakako neka Honda, Accord ili Civic.

Pevuši dečije pesmice jer je uz njih stalno, premda sluša sve. Najradije jede picu i špagete i pije belo vino. Lubenice su joj omiljeno voće. Srećan broj je7, a dan petak. Knjiga koju preporučuje je Hronike Ambera koju je napisao Rodžer Zelazni. Omiljeni filmski glumac Jerard Batler, a film Rock N Rolla. U slobodno vreme spava ili gleda filmove. Sam sebi krojiš sudbinu je najmudrije što je čula. Životni moto: uzmi sve što ti život pruža. Uspehom smatra kada neko može da proputuje ceo svet. Divi se uspešnim ljudima. Njeno mišljenje o muškarcima zavisi od raspoloženja. Idelna veza je kao njena predhodna. Muškarac iz snova je dečko koji lepo miriše, zna kada i šta treba da kaže, zgodan, visok i lep.


Prijatelji kažu da je osoba koju je nemoguće ne voleti. Srećnom je čini porodica, prijatelji i razne sitnice. Idealno mesto na kojem bi živela negde je u Kaliforniji. Voli da priča o deci iz vrtića i njihovim biserima. Ne voli egocentrične osobe. Plaši se samoće i mraka.

KANDIDATKINJE 2011